birdy -> RE: Februarčice 2009 - 4.del... (19.12.2008 19:35:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: petrap a veste, da so mi na pregledu rekli, da bo naš otrok bl velik? no sam ne vem po komu, ker midva sva bla čist povprečna dojenčka...no zdaj me mal skrbi, da bom mela premalo bodijev št. 62...sam mal upam na to, da se motijo, ker navsezadnje upoštevajo sam obseg trebuščka, nič pa ostalo...sem se pa odločila, da ne bom kupovala nč več oblekic...bomo že pol, če bo res ful nujno...al kaj? Glej, Neli je bla velka 54cm pa je kar neki časa nosila 56cifro. 62 je prišla v poštev okoli mesca in pol, smo ji pa lahko dal že prej 62 številko pa ji ni nč visela. Odvisno je tud kje si kupovala cunje. Recimo H&M in Katja in Alen ki joh prodajajo tudi v BC-ju majo večje cifre. Boš lohk še kaka dva mesca dajala otroku gor cunje številka 56 (naprimer na velikost 54cm ob rojstvu pa je Neli pol ful hitro rastla). Ne vem kako bo sicer s tabo ampak mi smo kr hitro začel hodt v trgovine, tud po cunje, plenice,... Če bo pa res sila pa pošlješ res tvojga po nakupih, po moje bo lepe stvari prinesu, sam točno mu boš mogla povedat kaj naj prinese in mu po možnosti še pokazat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa seveda mu boš mogla povedat kok cifro. Aja, s tem mislm da mu boš mogla pokazat kaj, se pravi kak kroj (npr: hlačke s stopalci, da ne bo prinesu take brez, al pa bodi na preklop, da ne bo navadnega prinesu...)
|
|
|
|