brkn83 -> RE: Februarčice 2009 - 4.del... (18.12.2008 17:02:01)
|
Pozdravljene čvekice, kako ste kaj? Js končno doma. Sem danes naredila še en izpit. Sem ful vesela, da mi je toliko uspelo narediti. Zdej pa bom poskusila končati eno seminarsko nalogo še. katjuša - lepo da si dobila včeraj sladoled. Kam pa sta šla??? timy- ja v celje hodim na materinsko šolo. Sej mene tud tk rit boli ko morem tam sedeti, so ful neudobni stoli.No js sem v torek prej šla in nisem do konca, bla. Danes pa smo imeli nego otroka. Potem po pavzi pa sem šla, ker sem mogla v Maribor na zagovor izpita. Po pavzi bi mogli mi previjati in umivati otroka, nato pa je prišla še ena predavat. No glavnem vse o negi je itak povedala do pavze. Upam, da ti je izpit dobro šel. kayica - kateri faks pa delaš? sej mogoče si še kdaj omenila, sam si nisem zapomnila. petrap - čestitam za pregled. Nič se ne sekiraj, če je mal večji, sej to ni merilo. Vseen bo februarčica, ker me te ne damo. majchy - super za kuhinjo. No do poroda boste lahko v miru vse porihtali. Ni ga boljšega kot imeti svojo kuhinjo. ajvy- ja res moram imeti polno zaseden dan, ker drugače mi je pa dolgčas. Se mi mora vedno nekaj dogajati. deja- čestitam za nakup. Midva greva tudi v soboto v gradz, komaj čakam, da bom lahko nakupovala.
|
|
|
|