Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 9:15:50
|
|
|
|
reckova
|
Samo da javim, naredila izpit v torek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobila sem tako voljo, da sem se še za enega zmenila (22.ali 23.12). Upam na kaki božični popust. Včeraj sem se dobila s kolegicami in je naš mali dobil toliko cotik za miklavža (sem rekla da jaz ne rabim, da naj kaj za malega kupijo).......zdaj pa že ima nekaj stvari. Tak, da ne bo nagec . Lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 9:27:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro.... joj..trebuškarce ,kakšno dramo smo imeli mi včeraj z uspavanjem.....o meri....skoz je jokala in jokala in jokala in niti ati ni bil dovolj...moralo je biti moje naročje in samo dasem se premaknila je odprla oči in že cmerkala....sem se odločla jo kar k sebi v pojstlo vzet in sva malo skupaj poajali, dokler seveda mene ni prijelo na wc....potem pa sva jo dala v pojsteljico....in je mogla videt da jst tudi spim v svoji...šele potem je zaspala.....ponoči je pa kr ene parkrat nekaj mogla sanjat...ker je govorila mami mami....tak da je bil zanjo zgleda včerajšnji dan en velik šok.....bogica....vidim, da bo to še vse pestro....pa tolk mi je zanimivo, k ona sploh ni crkljivček....pol pa tkolele......moj škratek...... Birdy..meni se pa zdi da je Tibor Burnik taka lepa kombinacija...oba sta močna....drugače so ap na moji listi še : Teotim, Vito, Tedej.....joj... Aja...Gaber je meni tudi zelo lepo ime... A boste imeli fanta, al kuko??? Al so to samo obvezne prirpave Maksi.....jst mam za pucanje noska..tisto stvar za na sesalec in mi je zakon.... Torej..ja ..baby vac mu je ime....Birdy..ne moreš sluznice poškodovat , ker itak prej nabiješ fiziološko v nos....res pa je ,da moraš pazit, da ne sesaš pol ure, ker potem pa res dejsansko nosku vso vlažost vzameš...ampak sej pravim...zlata vredno.....res..... Sterimar je meni preveč agresiven kar se pritiska tiče..... BAlonchy..najboljše je trdo milo....čimbolj navadno otroško milo....sej je tudi to nevtralno....je najmanj kemije....sicer si boš pa sama izbrala... MI ga imamo še zdej...kopa se samo v vodi ( včasih dodamo kamilice), potem pa namilimo ritko ( vsak dan), pa speremo....celo telo pa ne vsak dan...ker izsuši.... Čim manj dajat otroku na kožo...čimmanj,.....sicer boš pa vidla..milion nasvetov je.... Bubchen- mi smo imeli njihovo mleko in olje in hladilno mazilo, (olivno meni grozn smrdi), trdo milo pa od Nivee.... Sazi...super ,d ate je sladkorna falila to me zelo veseli mi smo imeli pa full kozmetike ( po seznamu seveda ), pa vsazga malo poslušali, pol pa je niti pol nismo uporabili KAyica.....super za pregled in za vašo Zdej pa kar mirno naprej...... Urša...hvala za postrežbo..... Si imela pa res težek dan...pa še vreme je bil ta prav,..... Moje sožalje moževi svakinji....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 9:28:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Reckova...super za izpit čestitke In še bolj super za cunjice..... Jst grem zdej počivčkat.....v takem dežnem vremenu sem kot cunja....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 9:46:54
|
|
|
|
rebeka84
|
kako ste kaj? v Lj dežuje jaz se odpravljam v Mb , lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 9:52:38
|
|
|
|
petrap
|
jutrček... timy - men je tud moj reku, da zdaj bo treba pa počasi kaj oprat, pa mal pogledat kaj nam še manka...sem kar pogledala, da celo on kaj razmišlja o tem....tud jaz se najbol veselim lih tega, da bom ves dan v trenirki in bom šla lahko počivat kadar bom hotela... zwer - tud jaz čakam še na decembrsko plačo, da bo vse skupaj malo bolje...sam imamo hvala bogu že 25. v mesecu plačo za tekoči mesec, tko da bom 23.12., ko bo obračunana plača dobila papirje v podjetju..24.12. sem pa že dogovorjena na CSDju..tko da denar dobim 15.1...ma saj mi je vseeno kdaj mi dajo denar, sam da bo..vedno prou pride, a ne? birdy - nama gre trenutno super...oba kar okej zasluživa..sam mava tud en kup stroškou...tko da bo sedaj, ko ne bo več moje plače prou težko..že sedaj šparava za registracijo, pa kurjavo za naslednje leto, da ne rečem, da bi mogla tud gume kupit, sam bomo kar zimske zvozil, pa pol nove kupil za zimo, da se bojo mal stroški razporedil...da ne govorim, da mava 2 avta...vedno je treba pazit na vsak eur, ampak tko je...še dobro, da nama starši mal pomagajo, pa da smo v stanovanju vse sami delal, ker drugače ne bi imela vsega uštimanga...en drek je ja ta naša država, se popolnoma strinjam... no zdaj morm it pa še mal delat...pol pa kuhat vinčka, da bomo mel namesto kavice..se kaj javim...papa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 10:00:51
|
|
|
|
Pupka
|
reckova za izpit! Kar tako naprej! shuka super da ste še zaprti!! Ampak bolje da si se prepričala! ajvy glede financ samo tole... brez dinarčkov res ne re... in z ljubeznnijo hranit se prav tako ne! Amak tudi če je samo riž al pa makarončki! Siti ste, če pa se mate radi in se dobro razumete in podpirate je pa to nekej največ... Nekateri pa imajo luksuz pa živijo v nekem strahu in nezaupanju! Bi raje tako? mOJ VEDNO REČE- SOUDI BODO ZMERAJ. (No, ja... upajmo da res ) glen, cita, balonchy, kayica super za preglede kolumbo me veseli da ste se pocajtali! ZDAJ PA SE PREDAM... SEM VAS BRALA... PA NE MOREM VEČ... SEM KAR MOKRA RATALA ZRAVEN! In naj se spet malo pohvalim- sem pekla piškote včeraj- orehove rogljičke! Čist tolko za vzorec... Praznične zaloge bomo začeli drug teden pečt! IN DANES PRIDE MOJ KER MAMO JUTRI PREGLED Zdaj pa le klepetajte naprej... vas pridem spet kaj počekirat... Me neki tišči vse, pa full mi je že včeraj pa ponoči "dol tiščalo" tak da me je una kost prav bolela (pa mišice okoli, al kaj jaz vem kaj). Sem že kmali tulila... ampak... raje počivat pa zobe stisnit, kot tableto! Mi je zadnjič napisala spasmex- ampak dokler ne bom v nezavest padala od bolečin jih ne bom jedla... No, bo že... Saj bomo Februarja nehal jamrat Lep dan želim...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 10:35:02
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro... na hitro se vam javim pol grem pa počivat, čeprav sem imela danes v planu pospravljenje vendar ne morem.... na tko boli trebug po celi desni strani (verjetno kak krč) in sploh ne mine tak da se komaj premikam kaj šele sedim tukaj.... sej bo minlo..... komaj čakam da mine ta december
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 10:38:15
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro so vreme je res samo za spat.....sem se naspala.....mala pridno miga vsem ki ste imele preglede da so bili uspešni.....zdej se grem pa vršt v nutelo in kakav
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 10:39:28
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša upam da te čimprej neha bolet kakšen dan pa tudi lahko počivaš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:02:43
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Vreme je res sam za bit pod koutrom...Kako mso? reckova, čestitam za izpit! ajvy, to ste meli pa pestro noč. kayca, čestitam za pregled! sazi, super, da nisi sladkorne fasala!!! katjusa, to pa more bit zoprno, da te tako boli...Upam, da gre čimprej mimo! Naša je mela pa danes take žure po trebuhu... Pa učeri zvečer, predn sm šla spat, mi je stlačla eno nogico pr rebrih vn-se je pretegovala al kaj, pa sm jo malo požgačkala, pa jo je umaknla, pol pa spet nastavla... Pa zdej zna že tatkota hecat...full se muva, pol pa ko da on roko na bušija, se pa ustavi, tkoj, ku da roko dol, pa spet akcija... Bogi tatko pr dveh babah!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:21:22
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......dobro jutro si pa zgodna ni kej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:24:18
|
|
|
|
sunny24
|
O majchy...Ma sej zbudila sm se ob 9:30, pol smo se še malo stiskali v postli, pa predn sm pojedla je bla tolko ura, da sm pršla na RR... Sam sem res pridna zadnje čase, ko ne spim ko medo do 12h...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:30:21
|
|
|
|
Ajvy
|
no...so me klicali iz vrtca...da ima Tarja vročino...tak da zdejle po kosilu skočim po njo ...bogica moja..... jst upam, da nam bosta božiček in dedek mraz prinesla zdravja....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:32:53
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, bogica mala! Ja upam, da bo ta vročina hmali šla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:33:04
|
|
|
|
timy
|
Petrap te čisto razumem, mi je tak čudn, ko bom zdaj doma eno leto in dva meseca, še sploh ne dojamem. Verjetno pa se bom hitro navadila Na živce mi gre samo to, da me kar naprej kličejo iz službe, no zdaj bom še potrpela, februarja pa me bodo morali pustiti na miru Katjuša ti kar počivaj pa bo bolje boš videla. Držim pestke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:36:47
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny....pridna da ne prespiš pol dneva ajvy.....evo za tarjo da se bo pozdravila timy....sigurno se boš navadila da boš doma-po moje boš tok zaposlena z da boš čisto odmislila službo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:40:02
|
|
|
|
Ajvy
|
timy...še prehitro ti bo mineval čas doma....in še preden se boš uspela dobr obrnit bo treba iti nazaj v službo.... hvala punce.....mah res se mi smili....ena stvar za drugo.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:40:15
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla pikice moj mali spajdermenček se že celo dopoldne premetava po meni, očitno pleše al kaj vem, k glasbo poslušam on pa po taktih Katjuša - magnezij tamočen spij pa počivaj in naj hitro mine bolečina. Pupka - ja je blo treba it preverit, čeprov me je še cel dan pipika bolela od pregleda, kako me šele bo po porodu, ko misli tale naša štruca ven prilezt? Uuuu orehovi rogljički , naj tudi tebe mine bolečina Ajvy - ja kaj pa je vaši pikici, da je tako jokala zvečer? A je to povezano s prihajajočo bebico?, no pa še vročino je fasala, joj sroutek mali, da bi bilo ja vse dobro kmalu. Reckova - čestitke za izpit majchy - kako sta s Hano? Kayica - super za pregled Sazi - super, da si se sladkorni ognila Pazite nase pupike in božajte trebuščke
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:41:02
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...nekaj si sumljiva s tem zgodnjim vstajanjem pa kr čudežno nekaj drugih dolgo spi ......kaj si to storila ??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:41:45
|
|
|
|
timy
|
Saj sem se že navadila, je tak fajn , samo dojeti ne morem, kar naprej mislim, da sem pač kak teden na dopustu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:42:49
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy no...so me klicali iz vrtca...da ima Tarja vročino...tak da zdejle po kosilu skočim po njo ...bogica moja..... jst upam, da nam bosta božiček in dedek mraz prinesla zdravja.... Joj, ubožica!! da se Tarja čim prej pozdravi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:43:39
|
|
|
|
sunny24
|
timy, boš vidla, kako hitro se boš naavdla bit doma...Jst sem ugotovila, da bom doma 1 leto in 7 mescov...Pa zdej sm doma že pol leta in mi prov paše...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:44:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka majchy - kako sta s Hano? ola........zdej sem super ker vem da je mala ok.....hana se pa skos neki guzi notr po bušiju.......glih sestavljam seznam kaj vse še rabim ker sem baje skorej 2tedna več noseča koker imam datum in me lahko prehiti v začetek februarja......pa ti?si uredu-no razen tega da imaš vse razbolen od pregleda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:45:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 timy, boš vidla, kako hitro se boš naavdla bit doma...Jst sem ugotovila, da bom doma 1 leto in 7 mescov...Pa zdej sm doma že pol leta in mi prov paše... tudi jaz....si ne predstavljam da bi mogla bit dele v službi-me čisto mine.....drgač bo pa še prehitro minilo 1 leto,boste vidle
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 11.12.2008 11:46:07
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sm nardila čira čara... Ma ne vem, čez vikend sem menda se prej zbudila in pol šla tudi prej spat in zdej nadaljujem...Grem spat hmali po polnoči...
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?