|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
10.12.2008 13:21:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: claud

shuka- pa a ta pregled MV res tko boli al kaj? Men ga do zdj še nč ni merla...pa glede na to da mam januarja naslednji pregled mi ga očitno tud ne bo...user posted image

sunny- jst sm pa mal gledala za samoplačniški uz...pa je to v LJ vse po 60, 80 eu......user posted image

claud - pregled MV je isto kot navaden vaginalni ginekološki pregled, ampak imam očitno zelo ozko nožnico in mene s tistim železom ko ga raztegne al pa če da dva prsta na suho not zmer tolk boli, drugače verjetno ne, kaj pa vem  al pa moj g. ni nežen tipuser posted image . Samo enkrat ti ga bo mogla pogledat, če ne prej pa čist pred koncem.

če ne prej pa v porodnišnici user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.12.2008 13:21:36   
Shuka

user posted image FEBRUARČKI 2009user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš     17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image              16.12.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                22.12    IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1   MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                12.12.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                 5.1.   MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                 22.12.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image              22./24.12. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                 5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                     LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                     ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                     ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                 18.12 (UZ)
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela  10.12. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž           ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                      22.12   MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                   12.12.
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val          10.12  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     12.12. / 30.12.LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (2)         (1,0)  user posted image                  15.12  LJ/PO
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                    19.12. LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. sazi (32)         (2,1)   user posted image                        ?    LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)  b(3,1)  user posted image - Lea           5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   18.12.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?     LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 20
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia - 17.12. dela test (držimo pesti za user posted image  user posted image user posted image ), Katyy26, lea88

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.12.2008 13:22:14   
Shuka
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.12.2008 13:23:32   
Ajvy
zwer...veš da bomo.....mi se ne damo kar tako....poštenje je težko stret....pač smo večkrat malo žalostni....to pa je to....
ampak veš kaj je najbolj zanimivo....za TArjo se vedno najde....to vedno poskrbiva ,da ima vse kar potrebuje....tka da glede tega se ne sekirat, da ne bosta zmogla....to je nekak nagon zgleda user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.12.2008 13:24:09   
Ajvy
punce...zdej pa grem jest,,,,,pol pa jjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
malčki palčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.12.2008 13:25:20   
claud
Sunny- ma vse sm pogledala....tud tole kaliste, ampak nikjer cenejš kot 60 eu....
bom kr v gorico pršlauser posted image
no ja, sicer pa, glede na višino maternice lepo raste...sj sam še dober mesec in pol pa bomo vidl pikico oz. jo že kr pestovaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.12.2008 13:26:06   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

punce...zdej pa grem jest,,,,,pol pa jjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
malčki palčki user posted image user posted image user posted image

Dober tek...pa velik veselja ti želim danes!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 507
10.12.2008 13:26:36   
Shuka
Balonchy , kayica in glen vse dobro na pregledih, mala* ti pa vidim že pridna in nazaj s pregleda, pazi nase in na štručko vsaj do 35 tedna, a pa kar na CR boš šla, no vse dobro tudi naslednji teden na UZuser posted image user posted image user posted image in lepo, da boš ostala z nami do koncauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
10.12.2008 13:28:17   
boma2
pozdravljene souser posted image user posted image user posted image

Upam, da vas ni preveč danes namočilo...

Upam, da ste tudi že vse opravile danes preglede?

Vsem ostalim pa en lep deževen dan... :)

boma2 :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 509
10.12.2008 13:34:11   
sunny24
claud, ti kar pridi v Gorico!user posted image   Pa te še v italjo peljem na šoping...user posted image  

Sam to me res jezi, ko tko nabijejo te cene za en navadn UZ...user posted image   Ko jih dejansko nič ne stane, če ti na hitro pogleda, če je vse OK!

Jst sem se odločla, da bom pol proti koncu plačala še en UZ...Tam v enem 37. tednu. Sam da vidim, če je vse OK. Sm včeri še brala en članek v moj malček in K gleda, bom plačala in zahtevala še enega...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 510
10.12.2008 13:37:09   
zwer
Ajvy - veš da bomo zmogl in so naši sončki najbolj pomembni...zdej si pa kr še vzemi čas za sebe k pole bo pestro user posted image  in seveda tut takrat se imej fajn pa želim ti čim manj kravžljenja živčkov user posted image

Love Zwer

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 511
10.12.2008 13:37:40   
claud
Ma ja...sj jst sm pa prej od Pušenjaka en članek brala in je izjavu.....da v nosečnosti pripadata 2uz oz. po potrebi...v naslednjem odstavku pa zelo priporočajo še nuhalno in še en uz v 32. tednu...wtfuser posted image zakaj pol niso zastonj če je tko priporočljivo?

Mogoče pa v 37. tednu sploh ne boš rabla....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 512
10.12.2008 13:38:39   
zwer
Aja Sunny kam ti hodiš v Italiji v šoping za bebača??? ... Midva sva pred kakimi 2 mesci šla v staro Gorico in tm eno štacuno našla in mal pogledala ... sam majo ki še kaj tm v bližini?

Love Zwer

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.12.2008 13:50:18   
claud
No jst mal odhajam...me že tok rebra bolijo da ne morm več sedet!

Lepo se mejte se tipkamo kj pol!!!!

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 514
10.12.2008 13:51:35   
sunny24
claud, ja, mogoče pa res ne...če nas prehiti. user posted image  Ma če ne bo prehitela, bi pa reda vseeno mela UZ...Sam da vidmo, če postlca še dela tko kot more, da ne rata kaka piz...

zwer, ma v ITA ne hodim lih neki full za baby kupovat...Kake igrače se splača, pa voziček...Sm bla v Prenatal, pa v Smartu majo tudi kar precej igrač...Cunc pa ne kupujem, k so drage! V kiri trgovini si bla to?

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 515
10.12.2008 13:52:24   
Maksi1
Pozdravljene, trebuškarce.

Tudi danes ste se že pridno naklepetale. Jaz sem vas že zjutraj začela brat, vendar nikoli nisem prišla do konca: najprej so me zmotili obiski, pa poštar z odločbo (še 14 dni sem na bolniški, potem pa dopust) in na koncu kosilo. Zato se opravičujem vsem tistim, ki vas bom spustila iz komentarja:
Ajvi - res je hudo, ko manjka denar in ga nimaš kje vzet. Res upam, da se vama bo situacija čimprej popravila (če ne drugače, da vama vsaj kaka daljna teta zapusti lepo zapuščino).
Petrap - bom vesela, ko boš ostala doma, saj na poledenelo cesto ne privoščim nobenemu. Bodi previdna.
Majchy - vesela sem za današnje sweet dreams in razvajanja od tvojega predragega, mi je pa žal, da so pri tvojem G take koze.
Sunny - pametno razmišljaš glede še enega UZ. Pa od telovadbe v MŠ ne boš imela musklfibra, ker je čist na izi. Sam ne pozabit blazine.
Suka - žal mi je, da te ta pregled tako boli. A si G bolečine omenila, mogoče pa bi on lahko bolj na izi to delal. Ženske smo itak vsaka drugačna in je prav, da bi vsako drugače obravnavali.
Glede na to, da je zunaj tako grdo oblačno, pa si namesto sončka kako luč več prižgite in bodite dobre volje!

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 516
10.12.2008 13:55:38   
zwer
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

zwer, ma v ITA ne hodim lih neki full za baby kupovat...Kake igrače se splača, pa voziček...Sm bla v Prenatal, pa v Smartu majo tudi kar precej igrač...Cunc pa ne kupujem, k so drage! V kiri trgovini si bla to?

Joj zdej pa res ne vem kak se imenuje ... sam vem da je v centru stare Gorice na vogalu, majo prov pocen vozičke, pa še Slovensk lepo govorijo, je pa v tisti ulci k je ful trgovin naobeh straneh (to pa je skor vsaka user posted image ) ... bom pa mojga vprašala pole k prideva iz trgovin zvečer pa ti povem

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.12.2008 14:05:28   
sunny24
zwer, sanja se mi ne, kje sta bla...Vsaj po opisu...user posted image   A je v tisti ulici tudi trgovina Benetton mogoče?

maksi, super za odločbo! Kako si drugače? Ja, upam, da res ne bo kakega musklfibra...user posted image  To bo še zanimivo, ko se človek po več kot pol leta spravi rit migat na telovadbo...Blazino mam pa že naštimano, vseeno hvala za opozorilo!
Ja, glede UZ bom pa kar sitna...kaj, sej ga plačam, pa naj mi ga nardi!user posted image  A ti maš tudi naslednič UZ?

Zdej si pa kosilo kuham...pašta s tuno...Je nism že full časa jdla s tuno!

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.12.2008 14:07:31   
timy
Pozdravljene,

od ponedeljka ta teden sem že na bolniški do porodniškeuser posted image , samo sem skakala naokoli, da sem uredila papirje (CSD, sprememba prebivališča) pa še me čaka, ker si moram dati delati novo osebno in sem se morala slikati in je taka grozna slikauser posted image  imam ful podočnjake, no pa bo že nekakouser posted image

Mi pa tako paše biti malo doma, bom končno lahko začela spravljati stvari skupaj za pupikouser posted image  pa cel dan bom lahko v trenirki oz. pižamiuser posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.12.2008 14:13:00   
zwer
timy - si pa bila zelo pridna, da si vse že uredila ... zato čestitke user posted image  user posted image  user posted image

sunny - jst pa stara Gorica glih nisve kaj, bila v njej parkrat in še to glih nisem gledala trgovine .. ti pa sporočim takoj ko zvem od mojega k se bolj na to spozna user posted image

Love Zwer

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.12.2008 14:18:49   
Maksi1
Sunny - ja tudi jaz imam naslednjič UZ. Samo mi je to rekla samo sestra, G pa nič. Zato upam, da ne bo šel moj z mano brez veze. Ma bom pa zatežila.
Uživaj v pašti. Tudi jaz sem jo jedla - mama jo je naredila z golažem. Ni bla slaba, je pa res, da ko jo jaz delam, so moje omake bolj na izi (smetanova, tunova, česnova, pomidorjeva,...)

Timy - lepo da si vse zrihtala. Zdej pa eno veliko pižamo in mehke copate in uživat!

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 521
10.12.2008 14:22:40   
sunny24
maksi, a boš tvojga sabo peljala? Ma sej jst bi ga tudi lahko...da ga za rojstni dan vržem s postle na vse zgodi zjutraj...Mam ob 8:30 že pregled...
Mani je pa kar G rekla, da mam UZ...ta cajt ko smo srčka poslušali...

timy, ti si pa res pridna s temi papirji...Jst jih bom šla iskat v petek, da pol nesem še na firmo.

zwer, vpraši tvojega ja. K me res zanima kje sta to bla...user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.12.2008 14:23:15   
glen
Pozdravljene čvekice pekice.
Pregled je za mano in vse je o.k.
Sem dala vodo,pritist je o.k., kg stojijo ,ma je reku gin naj se ne obremenjujem, da pač vse porabi user posted image ,glede malega trebuščka mi je odgovoril da se tudi ne sekiram, da je res majčken ampak po meritvah je o.k.mi je reku da najbrž je majhen ker se bolj počasi redim pa da vseuser posted image pobere tako da ni nič maščobe,...user posted image user posted image user posted image
Smo poslušali srček,me je tudi pregledal in ugotovil da je maternični vrat zaprt in da je z glavico obrnjen navzdol,pa trebuh mi je malo potipal,tako da je vse v najlepšem redu.
Naslednji ted. 18.12.imam UZ,pol pa naslednji pregled 7.1.
No zdaj pa šibam kaj skuhat za kosilo,sploh nevem kaj bi.
Lušta se mi ena zelenjavna mineštra pa moj je nemara.
Mogoče si jo pa zase skuham pa njemu pol na hitrco pizo nardim.
Bo ,bom vidla.
Hvala za pestke za pregled,pa lep čeprav deževen dan

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.12.2008 14:25:54   
timy
Glen čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

Ja, se moram pohvaliti, da sem bila zares pridna. Se predobro poznam, ko bom nekaj časa doma, se mi ne bo kaj preveč ljubilo urejati teh birokratskih zadev, zato je bolje, da sem to uredila že malce prejuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.12.2008 14:27:19   
timy
Sunny jaz sem si papirje že kar prej natisnila in nesla v službo, potem pa na CSD, da mi ni bilo treba 2x hoditi. Morala pa bom tako še enkrat tja, da z dragim urediva očetovstvo.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?