izidora -> RE: Februarčice 2009 - 4.del... (7.1.2009 15:37:43)
|
Po dolgem času vas tudi jaz pozdravljam! Vem, da se že dolgo nisem oglasila, sem bolj lene sorte za pisat. Berem vas pa redno in nekatere od vas že skoraj poznam! Vidim, da ste pridne, nabavljate, perete, likate... No, pri nas še ne počnemo nič od tega. Imava z možem dogovor, da bo to on postoril, ko bom v porodnišnici. No, kupovat mu ne bo treba nič, ker imamo doma že dva nagajivčka. Zdaj si že nekaj dni govorim, da si bo treba torbo pripravit za v porodnišnico, pa tudi tega še nisem naredila. Kar nekaj odlašam. Sem pa na zadnjem pregledu dobila datum: 26. 1. bom rodila, to je že ziher, če se ne bo kaj prej začelo dogajat (imela bom načrtovani CR). Je dr. rekel, da ne bo čakal do roka. Tako da se dan D bliža z vso hitrostjo. Me pa že ene par dni v križu špika, tako sumljivo in strašim moža, da bova kmalu šibala. On je pa čist nervozen. Rad bi šel to soboto smučat v A s sodelavci, pa ne ve, če ne bom glih takrat eksplodirala. Vsako leto gredo s sodelavci ene 4-5krat smučat in letos so ekstra zgodaj začeli in so dali en datum še pred mojim rokom, ker potem itak ne bo mogel it več. To bi bilo tako edino smučanje zanj letos. No, upam, da ga do takrat še počakam. Lepo se imejte in čvekajte. Preberem vas pa v glavnem vse. In to že nekaj mesecev. samo...saj sem rekla, bolj lena sem. Čuvajte se!!!
|
|
|
|