glen -> RE: Februarčice 2009 - 4.del... (2.1.2009 22:15:25)
|
sunny Sej pomoje tudi ni kriv tatarski, ampak vse skupi-prenajedanje,pa samo še to ,pa samo še to,.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa še neki, jaz v porodnišnici nisem rabla svojih vložkov in spod. hlačk ker smo imeli na zalogi njihove,le pol za domov. Pa tudi tuširala,sem se z njihovim neustralnim milom,le šampon sem svoj imela. Pa tudi moderca nisem v porodnišnici mela,samo za domov. Jaz sem si pred 4 leti nabavla pred porodom le en modrc za dojenje,in hvala bogu da sem samo enega,ker mi ga ni pasalo met in sem pol raje uporabljala tiste sportne majčke od microfile. Je pa res, da nisem imela zelo velikih prsih in mi je bilo res fajn,ker so taki moderčki mehki,nikjer netiščijo,samo dol si ga malo potegneš za dojenje,pa še babica mi je rekla da če mi tako paše ,da so uredu, če res nimaš nekih ogromih prsih,ker če jih imaš pol pa te majčke niso uredu,ker nenudijo dovolj opore prsi. Tako da jaz vam punce priporočam, da si pred porodom nabavite enga, največ dva, pa lahko pol dokupite,ker je škoda stran metat denar, če vam pol nebo ustrezal,ali pa slučajo iz tega ali onega razloga neboste dojile. nočko
|
|
|
|