Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:48:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , spet SOVA na delu , a mogoče nas lovite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:48:20
|
|
|
|
nizy
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:48:30
|
|
|
|
tally
|
Estrella a zdej si vidla odgovor? Če nisi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:49:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , spet SOVA na delu , a mogoče nas lovite Ah kje pa mi sam čvekamo Kar izkoristite ta čas za čvekanje , pri nas že nekatere v službo hodijo , .... kako gre ta čas hitro Kako v službo???? A sol toliko porej rodile? Pri nsaj smo se kar držale rokov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:49:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kdaj boš Emilijo strigla??? Ne vem sigurno jo ne bom še. Bom ji postrigla samo če ji bodo šli lasje v učke, drugače ne ker mi je prav dobra ko je tak čupko Hvala, sem ga res falila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:49:28
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Na Shrani.si še čakam na njihov mail. Sem dala slikco kar v album. Pa mi je noče pripopat sem Upam da bo vsaj to delovalo: KLIK meni odpre stran kje so albumi in nič ne vidim Potem vam moram pa poslat vabila al kaj? No upam da mi vsaj to rata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:49:44
|
|
|
|
tally
|
nine7 tudi danes ni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:50:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kdaj boš Emilijo strigla??? Ne vem sigurno jo ne bom še. Bom ji postrigla samo če ji bodo šli lasje v učke, drugače ne ker mi je prav dobra ko je tak čupko Hvala, sem ga res falila To pa zato, ker gledaš le številke, ker me hočeš ujeti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:50:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Na Shrani.si še čakam na njihov mail. Sem dala slikco kar v album. Pa mi je noče pripopat sem Upam da bo vsaj to delovalo: KLIK luštno a tebi pa dela, al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:50:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Na Shrani.si še čakam na njihov mail. Sem dala slikco kar v album. Pa mi je noče pripopat sem Upam da bo vsaj to delovalo: KLIK meni odpre stran kje so albumi in nič ne vidim Potem vam moram pa poslat vabila al kaj? No upam da mi vsaj to rata. Jaz sem slikco videla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:51:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Na Shrani.si še čakam na njihov mail. Sem dala slikco kar v album. Pa mi je noče pripopat sem Upam da bo vsaj to delovalo: KLIK luštno a tebi pa dela, al kaj? Aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:51:35
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , spet SOVA na delu , a mogoče nas lovite Ah kje pa mi sam čvekamo Kar izkoristite ta čas za čvekanje , pri nas že nekatere v službo hodijo , .... kako gre ta čas hitro Kako v službo???? A sol toliko porej rodile? Pri nsaj smo se kar držale rokov ene par jih ima take službe , da so mogle prej začeti , večinoma smo vse rodile ob roku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:51:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kdaj boš Emilijo strigla??? Ne vem sigurno jo ne bom še. Bom ji postrigla samo če ji bodo šli lasje v učke, drugače ne ker mi je prav dobra ko je tak čupko Hvala, sem ga res falila To pa zato, ker gledaš le številke, ker me hočeš ujeti Pri tebi sem pa že uško v korzo vrgla Tiana slika. Kdaj maš pa ti 3 ????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:52:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , spet SOVA na delu , a mogoče nas lovite Ah kje pa mi sam čvekamo Kar izkoristite ta čas za čvekanje , pri nas že nekatere v službo hodijo , .... kako gre ta čas hitro Kako v službo???? A sol toliko porej rodile? Pri nsaj smo se kar držale rokov ene par jih ima take službe , da so mogle prej začeti , večinoma smo vse rodile ob roku Ahjoj, že delajo, to pa ni fajn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:52:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , spet SOVA na delu , a mogoče nas lovite Ah kje pa mi sam čvekamo Kar izkoristite ta čas za čvekanje , pri nas že nekatere v službo hodijo , .... kako gre ta čas hitro Kako v službo???? A sol toliko porej rodile? Pri nsaj smo se kar držale rokov ene par jih ima take službe , da so mogle prej začeti , večinoma smo vse rodile ob roku A ha. Jaz si pa tako želim v službo Me tako mori bit doma z
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:52:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kdaj boš Emilijo strigla??? Ne vem sigurno jo ne bom še. Bom ji postrigla samo če ji bodo šli lasje v učke, drugače ne ker mi je prav dobra ko je tak čupko Hvala, sem ga res falila To pa zato, ker gledaš le številke, ker me hočeš ujeti Pri tebi sem pa že uško v korzo vrgla Tiana slika. Kdaj maš pa ti 3 ???? Do srede mi ziher dobiš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:53:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: kako smo si različne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:54:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: kako smo si različne A glede službe?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:54:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , spet SOVA na delu , a mogoče nas lovite Ah kje pa mi sam čvekamo Kar izkoristite ta čas za čvekanje , pri nas že nekatere v službo hodijo , .... kako gre ta čas hitro Kako v službo???? A sol toliko porej rodile? Pri nsaj smo se kar držale rokov ene par jih ima take službe , da so mogle prej začeti , večinoma smo vse rodile ob roku A ha. Jaz si pa tako želim v službo Me tako mori bit doma z Jaz bi bila pa čimdlje doma z
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:54:42
|
|
|
|
Estrella*
|
Srede????Enkrat drugo leto A boš šla kaj na zimske počitnice ????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:54:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kdaj boš Emilijo strigla??? Ne vem sigurno jo ne bom še. Bom ji postrigla samo če ji bodo šli lasje v učke, drugače ne ker mi je prav dobra ko je tak čupko Hvala, sem ga res falila To pa zato, ker gledaš le številke, ker me hočeš ujeti Pri tebi sem pa že uško v korzo vrgla Tiana slika. Kdaj maš pa ti 3 ???? Ja, občasno mam 3 , ta tretjo si sposodim na vsake kvatre, od brata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:55:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kdaj boš Emilijo strigla??? Ne vem sigurno jo ne bom še. Bom ji postrigla samo če ji bodo šli lasje v učke, drugače ne ker mi je prav dobra ko je tak čupko Hvala, sem ga res falila To pa zato, ker gledaš le številke, ker me hočeš ujeti Pri tebi sem pa že uško v korzo vrgla Tiana slika. Kdaj maš pa ti 3 ???? Ja, občasno mam 3 , ta tretjo si sposodim na vsake kvatre, od brata. Ti kar pašejo 3 . Koliko pa je stara nečakinja???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:55:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: kako smo si različne A glede službe? jaz se prav "bojim" iti nazaj. fuj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:55:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Srede????Enkrat drugo leto A boš šla kaj na zimske počitnice ???? Ne ne bom šla, samo nimam časa vsak večer čvekat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:55:51
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , spet SOVA na delu , a mogoče nas lovite Ah kje pa mi sam čvekamo Kar izkoristite ta čas za čvekanje , pri nas že nekatere v službo hodijo , .... kako gre ta čas hitro Kako v službo???? A sol toliko porej rodile? Pri nsaj smo se kar držale rokov ene par jih ima take službe , da so mogle prej začeti , večinoma smo vse rodile ob roku A ha. Jaz si pa tako želim v službo Me tako mori bit doma z A dej dej, poj boš pa jokala ko bo treba delat. Pa še dopust boš koristila.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?