Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: eole Dober večer. ve ste čist podivjane.. sploh ne sledim, ne dohajam. nimam kondicije. pri nas po satrem, ne spimo , GH ne mara, niti banane .. sploh ne vem kaj naj najbolje da preskočimo dojenčkasto hrano, pa ji dam kar kakšno klobaso eole, si me pa s klobaso orng nasmejala Kaj si ji pa do sedaj ponudila??? korenček, jabolko, banano, kolerabico, bučko, kaki, riževo kašico, riževo kašico z okusom banane .. Če tega ne mara ji porobaj druga živila uvajat. Probaj hruško ali breskev in jo zagosti s piškotom ali kosmiči. Zelenjavo speštaj in jo zalij z govejo juho. Probaj kako hrano, ki je bolj naši podobna, če drugače ne gre. ja, to bom zdaj jda zalivam z juho pa vaz prakticirala, samo problem je, ker je malce preslana, a ne Če skuhaš zelenjavo, krompir in podobne stvari in zaliješ z našo juho je za moj okus še vedno premalo slano, mala pa z veseljem poje.Za primerjavo, ko se ji dajala samo pasirano zelenjavo, mi je pojedla na začetku okoli 100g, ko sem začela prakticirat z juho, pa šee enkrat tolliko. P mi je rekel, da naj dam še kako žličko kisle smetane vmes, da je bolj nasitno in boljšega okusa. Pa kak topljen otroški sirček tud poestri hrano. Naša sedaj ko ji dam še pišćančka zraven, še toliko raje poje.
|