Srčekgirll -> RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! (12.12.2008 13:34:19)
|
- BREZPOSELNI IN URADNIKI
"Kakšna je razlika med brezposelnimi in uradniki?" "Brezposelni so nekoč že delali." - NAJLEPŠE MESTO
V Afriki strmoglavi letalo in rešijo se le Anglež, Španec in Slovenec. Prebijajo se skozi pragozd, ko naletijo na kanibale. Ti jih zvežejo, odpeljejo v vas in pripravijo kotel za pojedino. Približa se jim poglavar plemena in jim reče: "Tisti ki mi pove katero mesto je najlepše na svetu, bo lahko jedel z mojim plemenom in bo ostal živ!" Anglež je takoj zavpil: "London!" Sledil mu je Španec: "Madrid!" In končno Slovenec: "Ljubljana!" "Tako je!" se je razveselil poglavar. "Rešen si!" Pa sta se pritožila Anglež in Španec: "Kdo je pa že slišal za Ljubljano?!" "Jaz!" je rekel poglavar. "Tam sem doktoriral!" Bojevniki pa so začeli z obrednim plesom: "Filo faks, filo faks, filo faks...!" - NOVICA
Pri ginekologu: "No, gospa Kovačeva, za vas imam dobro novico!" "Gospodična Kovač!" ga je popravila pacientka. "No, gospodična Kovačeva, za vas imam slabo novico." - MARLJIVA MLADINA
Tuja delegacija je obiskala Sovjetsko zvezo in Sovjeti so pohvalili svojo marljivo mladino. Delegacijo so odpeljali na gradbišče in tujci so se prepričali, da res marljivo delajo. Član tuje delegacije je pristopil k delavcem in vprašal prvega: "Koliko let imaš?" "Sedemnajst!" mu je odgovoril. "Pa ti?" je vprašal drugega. "Devetnajst!" "Kaj pa ti?" je vprašal še tretjega. "Dosmrtno!"
|
|
|
|