vanilla -> RE: majčice iz MB in okolico (5.2.2009 14:18:33)
|
Cesarica, ebetka ti je že super napisala! Jaz tudi baje nimam "klasičnega trebuha" (karkoli že naj bi to bilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Tut je kao premajhen... Pa ko sem eni omenila, da me tamala brca vedno samo nekje spodaj in da nad popkom še nikoli nisem čutila nobene brce, mi je rekla, da to pa ni v redu, ker je otrok že tako nizko.... halooo?? No, moj G pa mi nikoli ne reče, da bi bilo karkoli narobe - vedno mi otipa trebuh in vidi, da je kao maternica v normalnem položaju za te mesece, pa tut otrok normalno leži oz. sedi. Na zadnjem pregledu konc januarja je bla obrnjena z glavico navzdol - hja in če bi to komu povedala, bi mi sigurno spet rekli, da je to prezgodaj in da se sigurno pripravlja na porod!! Haloo? Mislim.... Tako da ti se kar pomiri. Trebuščki in njihova oblika je pri vsaki nosečki drugačna; ene imajo bolj nizko, druge čist gor pod joški [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], spet tretjim se zelo malo vidi, ker nosijo "v križu", itd..... Špikanje v jajčnikih - to sem tudi jaz imela nekaj dni nazaj... Je čisto normalno. Kaj bi pa potem rekli, če bi rekla, da ko vstanem iz stola ali sedežne, da se moram prav malo razhodit, ker me tako bolijo sramne kosti in notranja stran stegen kot da bi delala neke vaje za noge. A to pol po ljudski modrosti tut nakazuje na porod?? Tak da.... nič se ne obremenjuj, ljudje bodo vedno imeli neke pripombe. Kaj šele, ko bomo res rodile in nam bo vsakdo pamet solil v zvezi z dojenčkom - premalo je oblečen, preveč je oblečen, preveliko glavico ima, premajhne prste ima, preveč škili, premiren je, preveč joka, premalo joka, ne smeš ga tako malega vozit po trgovinah, ja zakaj pa ne greš ven na zrak z njim, ne smeš še ven ker je polno bacilov....... aaaarrrrrrrgggghhhhhh!!!!!! Ti se kar pomiri, jutri pa vseeno vprašaj na pregledu vse to, kar te muči oz. si v dvomih - boš vidla, da boš pomirjena. Sicer pa poslušaj tudi nas tukaj in boš videla, da bo vse v redu!
|
|
|
|