Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 17:37:14
|
|
|
|
Petr_a
|
A misliš da bo zaradi mleka otork dlje spal reklame res delajo svoje narobe ni nič,je čisto normalno
|
|
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 17:52:13
|
|
|
|
M_mojca
|
Ja, ker ni samo en primer da otrok spi dlje. Sicer pa če misliš zasmehovat, to lahk počneš kje drugje. Jaz sem samo vprašanje postavila.
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 18:08:42
|
|
|
|
Petr_a
|
Zasmehovanje in pač smeh je nekaj drugega kajne. ne ne grem nikamor drugam,čeprav te moti. In jaz sem ti tudi odg. če slučajno nisi opazila
|
|
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 18:11:24
|
|
|
|
Maleal
|
koliko sem zasledila glede te mlečne formule,ni kakšnega učinka,da bi otrok ostal dlje sit,tak da te ne rabi skrbet glede tega,ni prvi in ne zadnji.
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 18:15:24
|
|
|
|
Maleal
|
Aja še to,koliko pa je star,mesec in pol kolk vidim iz popisa?Pa saj to je normalo ,da se hrani na 2 uri,tak dojenček ti pa res ne more prespat noči.
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 18:38:26
|
|
|
|
leasnurer
|
Moj otrok je star 9 mesecev, pa je vseeno če mu dam stekleničko Novalaca NF ali Novalaca 2, zbuja se še vedno. Eno noč se zbuja na 2 uri, potem na 3, včasih pa prespi celo noč.
|
|
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 19:07:00
|
|
|
|
M_mojca
|
Hvala za to informacijo! Ena moja kolegica ima punčko, staro 3 mesece in se je preden ji je začela dajat NF ponoči zbujala na 2-3 ure, zdaj pa prespi celo noč (to je od 10h ali 11h zvečer pa do jutra do 7h)! Meni se je pa dans čudno zdelo da se moj Nik vseeno zbuja. Vesela bom še kakšne izkušnje!!
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 19:09:44
|
|
|
|
M_mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a Zasmehovanje in pač smeh je nekaj drugega kajne. ne ne grem nikamor drugam,čeprav te moti. In jaz sem ti tudi odg. če slučajno nisi opazila Se opravičujem...nenaspanost name učinkuje tudi tako da sem hitro razdražljiva Hvala za odgovor!!
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 19:12:53
|
|
|
|
M_mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Aja še to,koliko pa je star,mesec in pol kolk vidim iz popisa?Pa saj to je normalo ,da se hrani na 2 uri,tak dojenček ti pa res ne more prespat noči. Ah ne, saj vem da je še premajhen da bi prespal noč. Rada bi le, da bi vsaj ene 3ure spal v kosu. In nebi bil edini toliko star dojenček, ki bi mu to uspelo Dojenčki so si različni, to vem in vem tudi da nekateri toliko stari spijo tudi 4ure skupaj (morda še več), so pa tudi taki kot je moj in bi jedli na 2 uri. Je utrujajoče, zato sem poskusila NF.
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 19:23:09
|
|
|
|
vianne
|
Pravijo, da je AM od Milumil boljše glede spanja kot Novalac NF. Jaz sem si tudi nabavila Novalac NF ... kaj pa vem morda je za malenkost bolje. Drugič bom pa brobala z Milumilom.
|
|
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 19:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Otrok poje kot rabi. Isto je s spancem. Količina hrane ne igra vloge, koliko bo otrok spal. Veliko otrok zaspi lačnih, utrujenih, pa spijo celo noč. Ni brez veze rek, bolje spanc kot žganc.Pa ne mislit zdej, da ne otroku dat jest.
|
|
|
|
RE: Pogosto zbujanje kljub Novalac NF 6.12.2008 20:03:18
|
|
|
|
Ryssa
|
Naš je bil tak primer da ni bilo važno kaj sem mu dala, je isto spal. Včasih je celo dlje spal po mojem mleku kot pa po milumilu. Večinoma pa ni nobenih razlik, ne glede na to kaj poje zvečer. Je pa že tudi bilo tako, da je zvečer bolj malo pojedel, pa sem bila ziher da bo kmalu buden, no pa je spal dlje kot pa če se je napokal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 20:17:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?