Ali je katera že kaj kupila preko amazon-a, ker bi rada kupila eno torbico pa ne vem kako je s poštnino
urška -> RE: amazon (6.12.2008 17:07:41)
jaz sem par stvari kupila na amazonu. no čisto na koncu ko preden nakup zaključiš vidiš koliko je poštnine.
Leela -> RE: amazon (6.12.2008 17:15:04)
Vse kar sem hotela kupiti prek ameriškega amazona, razen dvdjev in knjig, ne pošiljajo v slovenijo.
na splošno pa vidiš koliko so stroški pošiljanja v shipping and handling (ponavadi je link na dnu strani)
hrchy -> RE: amazon (6.12.2008 19:09:25)
ce gledas na amazon.com, pa ti od tam ne bojo poslali v Slovenijo poskusi na Amazon.co.uk... postnino vidis pa na koncu, kot so dekleta ze napisala.
jaz kar kupujem, ampak vecinoma knjige.
smrka -> RE: amazon (6.12.2008 19:43:05)
Mi kupujemo veliko prek amazona. Ker ne posiljajo direkt na svedsko, je moj nekako to uredil da posljejo do norveske potem oni nam. Nevem zakaj, ampak tko je. Ravno pricakujemo vecjo posiljko.
urška -> RE: amazon (6.12.2008 19:54:08)
ja včasih je kar problem, ker v slo vliko stvari ne pošljejo. no jaz sem vedno hotela kaj takega, kar sem potem tudi dobila. drugače pa poskusiš na angleškem ali pa na nemškem amazonu.
sanja nk. -> RE: amazon (6.12.2008 22:36:46)
ne priporočam da kupujete na ameriškem , raje na nemškem ker so točni in imajo iste stvari pa še manjša poštnina je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]