ronja
|
o je pa ja splosno pravilo v zivljenju!!?? Ne le glede partnerja, ampak vseh... za svoje dobro! In ko enkrat v lajfu to dosezes, ti ej prec mnogo mnogo stvari lazjih v zivljenju... Kar pa seveda ne pomeni, da same sebi dovolimo, da drugi pometajo z nami! Te stvari se med sabo totalno razlikuejo in nimajo NIC skupnega!! Mogoce ene tega ne locite... ampak ce sami sebi zelimo MIR in lepo in srecno zivljenje, delamo z drugimi tocno tako, kot bi zeleli sami za sebe da drugi delajo z nami... vecji pa imas prag tolerance, vec je tudi dobis... in ce sta s partnerjem glede tega na istem nivoju, potem ne more bit lepse!! Ce je kej zame osebno groznega, je pa neko postavljanje mej in nekaj pricakovati od partnerja... se posebno pa neko namerno metanje polen pod noge, laganje itd itd. Itak gre potem za totalno nezaupanje, cesar pa si nihce ne zeli... baguska, saj se strinjam, samo moraš vedet, da je pri financah para, ki ima otroke mičkeno bolj komplicirano... Nikoli mu še nisem šla brskat po denarnici (razen če me je prosil, ker je kaj nosil, pa je pač kaj rabil, da vzamem ven), niti gleda njegovega klika, čerpav imam geslo, ampak vseeno pa se mi zdi fer, da si poveva za večje zneske, kam grejo, ker je to nekak denar, ki je namenjen najinim , temu, da bojo imeli kje živet, itd... Predvsem pa bi mi bilo hudo čudno, če mi nečesa večjega ne bi hotel povedat... Ma, vsi lažemo kdaj pa kdaj! Tamali rečem, da to pa samo njej rata, da pride tako lepo po stopnicah, lubiju rečem, da šivam neki za tamalo, ko delam zanj, tašči rečem, da se bo mala itak zbudila dovolj zgodaj, da bomo lahko še njo odpeljali na angleščino,... Ma, prava lažnivka sem . Pa ne vem, vsi mamo kdaj doline v odnosih - in če mu pokaže, da je nekaj narobe s tem, da se noče ob večerji pogovarjat z njim, je to tudi način... Se mi zdi, da če nas dobiš v pravem momentu, smo vsi smešni in je lahko vsak odnos komičen... če ga gledaš od zunaj - od znotraj ti je pa lahko hudo...
|