puncica -> podaljšanje vozniške (4.4.2005 9:35:32)
|
Babylove a res al kaj, a kr cel pregled, jst bi se pa zbunla pa rekla da sem sam zarad oči tle, mater so glupi, pa sami ne vejo kaj bi, pol pa na naš račun služjo. Ma sem jezna na to. Drugač pa sem se jst tud s tistim "državnim" okolistom počla, sem po pregledu rekla če je to to, pa je rekel da ja in sem ga vprašala a za to naj dam tolk pa tolk dnarja, pa dobim za pet let, zakaj pa nekateri dobijo dlje, pa se je začel neki dret da on ni pristojen bla bla bla, drugač pa pojma nimajo, sem bla tako besna da so mi kr solze lile po obrazu, pa je rekel če vam pa kej ne paše pa pejte drugam, tako da pri nas lahko greš k optiku, kjer delajo te preglede in potem prineseš v ZD tisto potrdilo ti oni napišejo spričevalo s katerim greš na UE. Je pa res po moje mal dražje vse skupaj a vseeno se mi zdi bolj pocen kot vsakih 5 let na pregled, sem preračunala. Nej se že enkrat zjasnejo kako pa kaj. Tist da imajo pa vsi ki nimajo očal kr avtomatsko do 80 leta pa tak ni za razmišljat, očitno se nobenmu ne more vid poslabšat po tem ko je delal pri 18 voz. izpit:zmeden2: Mi ki imamo očala pa itak morš redno hodit na preglede ker drugač nobenga ne vidim, še na ulci ne, pa mamo take bocke da mormo vsakih 5 let. Ma brez veze, se brez veze sekiram, itak ne bo nič boljš pa če se na trpalnice mečem:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|