Počasi prihaja poletje.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kaj@ -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 13:42:52)

...a ste že kaj kupovale poletna oblačila za otroke,še kakšen mesec pa jih bomo lahko že počasi gor dali.Mi bomo mogli komplet novo kupit ,ker nam je od lani vse premajhno.Počasi bo treba po nakupih,mogoče skočimo še v Avstrijo.Lep nedeljski pozdrav kaj@:zaspan::zaspan::zaspan:

Anonimen -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 13:46:52)

Jst mam že en mesec poletne cotke:ups:

Taša -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 13:50:09)

Okrog 15. aprila (po porodniški):):), imam namen it v H&M in kupiti poletna oblačila... Me kar :zmeden::zmeden2:, ko se spomnem da pri nas niti Maša niti Nika nimata kaj oz. skoraj nič poletnih stvari... Me je kar groza, saj veste finance, ko bom mogla kupiti za obe.. No pa bo že... Saj že nekaj časa premišljujem o tem in šparam...da bo jo moje princeske lepo oblečene :sloncek::sloncek::bravo::bravo:...

Anonimen -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 13:56:06)

Za okrog bajte nag pa bos, za v vrtec pa za kam it, bo pa treba kšno stvar nabavt. Ampak sem bla zadnč v LJ v HM, pa majo že kar lepe stvari, pa ne drage, tako da se bo že kaj našlo ;)

Anonimen -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 14:52:30)

Jaz imam že vse, tuto kompleto. Nekaj (veliko) še od lani, nekaj sem pa že kupila sem in tja, ko sem kaj lepega videla. Danes naprimer v S. Oliverju eno lepo mornarsko majčko. Zadnjič v H&M še nekaj napol zastonj iz lanske sezone. Vsake toliko časa kaj, pa ni takega udarca. Sicer skupaj ravno toliko nanese... Samo še sandale, pa še to sem tiste za v vodo že na superge.si kupila.

india -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 14:58:05)

No, mi pa malo po malo, saj za otroke se že dobi, za tavlke babe,ki pa nisjo konfekcijo skoraj kot jaz, tam pa je treba kar oskat...velikost za odrasle, kroj pa za otroke:zmeden:

Anonimen -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 15:09:13)

Ja, Miška, pri tej starosti je vedno bil problem. Vem, kako je bilo pri sestrini hčeri. No, ampak sedaj je že bolje, a ni? V H&M imajo tudi za take še kaj robe. Pa Takko in podobno. Ali pa tisti Newyorker.

india -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 15:20:04)

Ja, saj se najde, sicer pa je tudi velikost 176 ena taka fina velikost, je pa problem, ko iamm eno,ki bi v minikah in dekoltejih hodila, drugo pa ki ji okus niha-malo na staromodno, malo pa hoče sestro oponašat! tamala pa ima itak manekensko postavo in spravi nase vse kar se meni zdi ful preozko.
Sicer pa Takko, Newyorker, C&A,H&M, Orsay,....

Anonimen -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 15:21:39)

Ojoj, ja, to pa imate pestro. A niso fini? To jih mora biti zanimivo opazovati, ko jih je toliko, pa vsak zase je unikat.

india -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 15:26:24)

Ja, samo ne vprašaj: danes je ravno prišla priajteljica in privlekla neke svoje stvari, ful nove, ki jih je imela le enkrat al dvakrat na sebi: eni so predolge in preširoke, druge dve jih na sebe ne spravita, sta večji in širši od nje,ki ima 28 let:)-:)-:)-:)-, tamala pa že gleda,kje naj mama kaj skrajša in podobno. Pol pa si Jan obleče hlače in pravi: saj lahko imam kratke, ne?, jaz pa v smeh,ker si je od Marka hlače oblekel!:)-:)-:)-:)-
Sicer pa tudi že moja omara trpi,ker vedno nekaj ven zgine.
ja, pa kako sva s Karin kupovale čevlje:grrr::grrr::grrr:, ima namreč št. 41!:grrr::grrr::grrr:

Anonimen -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 16:09:42)

Ha, ha. Super.

Anonimen -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 18:17:54)

Jst mam pa drug problem. Čeprav H&M še kar nekako sledi modi. Obsojena na otroške cunje. In sem prov jezna, k hudiča nkjer ne nardijo takih mal bl fensi tričetrt hlač k so moderne. Une na odraslem so mi itak prevelike...:hudicek:

dory -> Počasi prihaja poletje.. (3.4.2005 19:00:50)

Za tamalga mam ze spet pol prevec...zdej morm se zase mal pogledat...ampak bom se mal pocakala...da shujsam pa letim v solarij :)...da se bo vsaj splacal :):)-

Stran: [1]