aljča -> Zmedena (3.4.2005 13:35:26)
|
:modri: :hudicek:Kar nekaj zadev v zvezi z dabrostonom sem že prebrala in pa tudi izvedela.Pa me še vseeno nekaj muči in upam, da mi boste pomagale.Za menoj je drugi IUI poizkus.Po prvem poizkusu sem začela tabletke jemati tisti dan, ko so me osemenili.:duda:Po enem tednu jemanja teh tabletk sem imela različna znamenja;boleti so me začele brdavičke in tudi prsa,malo se mi je vrtelo,pa tud slabost me je malo dajala.No 33dan sem pa lepo dobila:hudicek:.Sedaj v drugem Poizkusu pa sem tabletke šele začela jesti tretji dan po IUI.V petek 1.4.pa sem dobila rahel izcedek svetlorjave barve,nobenih takih znamenj kot so bili prvič in pa tudita izcedek še kar traja, da bi se mi oreng prpravlo da bi dobila:hudicek:pa še ni.Zato me zanima kako dolgo lahko traja rjav izcedek, če si v dvopičju:nosecka:.In kakšne barve je ponavadi izcedek, če si noseč in imaš vseeno krvavitev.Vem, da je tudi to možno. :modri:test sem naredila v petek pa mi ni nič pokazalo.Jutri ga imam namen ponoviti.Ker jutri je 32 dan. Hvala za informacije punce. :metulj::metulj::metulj::metulj: alja
|
|
|
|