Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 6:57:27
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ste dobile danes bančni izpisek ljubljanske banke , jaz ga nujno rabim za en trajnik.... Zdaj sem začela razmišlati, da sem nekej zasledila, da ga uporabniki Klika ne prejemamo več, ker si ga lahko natisnemo na kliku. Sem šla gledat izpiske na hrbnih straneh, pa nisem našla- ne vem, mogoče so dali obvestilo samo na Kliku. Natisni si ga na Kliku, če ga imaš. Sicer ga do 10. ga sigurno prejmeš.
|
|
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 8:54:28
|
|
|
|
tanjusi
|
ker si ga lahko natisnemo na kliku. hvala, ampak v eni trgoini kjer jaz to rabim ne velja, sem takoj poklicala , bo veljalo če do ponedeljka to uredim.
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 8:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pošlji mail na banko, ali jih pokliči, in naj ti pošljejo potrdilo na mail.Potem ga pa skopiraj in nesi v trgovino.
|
|
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 9:01:13
|
|
|
|
tanjusi
|
Pošlji mail na banko, ali jih pokliči, in naj ti pošljejo potrdilo na mail.Potem ga pa skopiraj in nesi v trgovino. dobra ideja sam ko dans noben na banki ne dela.
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 9:02:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja mislm res, hallo no... prodajalci delajo vse sobote, nekateri še nedelje, na banki frajerji pa kr frej
|
|
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 9:02:57
|
|
|
|
tanjusi
|
na banki frajerji pa kr frej ja pri nas je tako .
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 9:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem ti pa ne preostane drugega, kot da počakaš na ponedeljek, ali vdreš v banko
|
|
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 9:03:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
itak... pa še vsi prazniki frej, pa pred prazniki kolektivno dopust,... kam to pelje
|
|
|
|
RE: bančni izpisek NLB-kdaj? 6.12.2008 9:05:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Potem ti pa ne preostane drugega, kot da počakaš na ponedeljek, ali vdreš v banko točno tako... se bolj majem k ta drugi odločitvi...do ponedeljka je še cela 2 dneva... vdreš pa lahko že zdej takoj... rabiš pomoč... mi smo s tabo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?