|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svinjka jetrca
5.12.2008 18:51:21   
Anonimen
a jih lahko jem?noseča sem 6mesecov pa me zanima lče lahko kako škodujejo moji pikici?saj sem jih že jedla potem pa sem slišala da nebi smela?user posted image pa se mi tolk luštajo(s česnom)....mljaccccuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svinjka jetrca
5.12.2008 19:03:24   
detelja
Anonimen, če si pojedla malo količino mislim, da ne more bit nič narobe...saj veš marsikaj ne bi smele nosečnice jest pa se pregrešimo...da te potolažim, jaz sem v začetku nosečnosti vzela neko tbl., ki deluje 48 ur v navodilih pa piše, da če planiraš zanositev ali ste noseči, da je ne smeš vzet..ko sem ugotovila, da sem noseča in kaj piše v navodilih sem mislila, da me bo kap...ampak je gin. rekla, da ta en odmerek ne bo škodil...ene ful kadijo v nosečnosti pa to vsak dan pa vejo, da škodujejo sebi in otroku pa vseeno kadijo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2008 19:14:24   
Felicita
zakaj pa ne bi smela? mislim, v mesu samem ni nič takega, kar bi škodovalo, če so bla dobro prepečena in prej sveža ne vidim problema. nekateri celo svetujejo drobovino pri slabokrvnosti.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2008 19:27:32   
Najaa
Jaz sem tud slišala, da kao ni dobro tega jest. Sicer pa jetrc itak ne maram, tak da mi je vseeno. user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2008 19:55:48   
maca m
Pred 30 leti so rekli, da jih je treba jesti, zdaj je pa prepovedano. Kr neki... Jaz sem jih trikrat jedla, pa mi ni nič bilo.  Želim ti le....dober tek!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2008 20:08:00   
zmajaz
Jaz sem jih 1x jedla v 1. user posted image , pa me je tako nenormalno potem zgaga pekla, da mi niti dva Gastala nista prijela - komaj čez eno uro je začelo počasi popuščati. Kot mi bi želodec gorel. Take bolečine še v življenju nisem doživela - ne prej ne potem. Drugač otročku pa ne bi smele škodit, po mojem no.

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2008 20:11:10   
kamilija
Še dobr, da jest nimam takih problemovuser posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2008 20:31:03   
bskrle
domača svinjska - ni boljšga. Samo, ko berem forume, česa vse ženske ne upajo jest ... sama sem previdna le pri solati z vrta, to pa res sperem.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2008 21:08:58   
Anonimen
sem se najedla.njamiiiii....pa bi še,tega se ne morem prenajest..mokoče si še 4 kose spečem okrog 22h...glede čikov je ena neki napisala-na žalost sem tudi jaz taka grešnica ki kadi..****...kaj čmo....mojuser posted image se vredu razvija tako da pomoje ni panikeuser posted image

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2008 21:10:25   
Anonimen
en odmerek ne bo škodil...ene ful kadijo v nosečnosti pa to vsak dan pa vejo, da škodujejo sebi in otroku pa vseeno kadijo...

tako pač je jaz priznam da sem odvisna.rajši kadim kot pa jem sladko in se zraven še živciram..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2008 8:57:02   
Hope2
Jetra vsebujejo ogromno količino A vitamina, za katerega pa je znano, da prevelike količine vplivajo na plod. Vendar potreben je večkraten vnos prevelikega odmerka, da bi se poznale posledice. V enem kosilu z jetrci najbrž ne narediš škode

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2008 9:26:11   
Anonimen
jaz sem jih jedla 14. dni nazaj pa je bilo vse O.K

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2008 14:15:02   
wii
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jetra vsebujejo ogromno količino A vitamina, za katerega pa je znano, da prevelike količine vplivajo na plod. Vendar potreben je večkraten vnos prevelikega odmerka, da bi se poznale posledice. V enem kosilu z jetrci najbrž ne narediš škode

se podpišem pod to, ker vit. A je " krivec", da čim manj jetrc v nosečnosti

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2008 14:24:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: wii

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

se podpišem pod to, ker vit. A je " krivec", da čim manj jetrc v nosečnosti

To bo to, ja. Pa mislim, da je tudi nekaj zarad tega, ker je to drobovina.
Ampak - jaz jih itak ne maram, tak da briga me. user posted image

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?