Še ena nova!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

devička -> Še ena nova!!! (3.4.2005 9:19:28)

Ne morem verjet, v petek sem bila naročena pri ginekologu, da bi mi predpisal Dabroston in Klomifen. Pa me je sestra poslala v laboratorij, ker je bila ZM 14.2. Nisem sicer verjela v to, pa vendar...... test je bil pozitiven!!! Jaz pa v jok - od sreče, seveda.
Me pa mal skrbi, ker me v trebuhu še vendo daje občutek kot pred menstruacijo, prvi pregled imam pa šele 25.4., joj. Mislite, da je ta občutek v sp delu trebuha normalen za zgodnjo nosečnost?
Srečna devička, ki pa je kot vse devičke malce zaskrbljena

mujcek -> Še ena nova!!! (3.4.2005 9:37:27)

Dobrodošla devička, lepo da si se nam pridružila; vendar bi se nam lahko prej pridružila, sedaj ko si srečka se boš verjetno na katerem izmed zgornjih forumov bolj aktivna; če pa se motim o tem, potem pa še toliko lepše:)-

Ja pa čestitam za :modri:!!!!!!!!!!!!!!

To pa mora res biti lepo presenečenje, ko namesto gore tablet dobiš tako lep rezultat:)

glede težave ti nebi vedela pomagat, mislim pa da je to normalno, saj nekaj te mora špikat, da te opomni, da si srečka :nosecka::)-

emaa -> Še ena nova!!! (3.4.2005 9:50:01)

devička je normalno, moja svakinja, ki je v 7 tednu je povedala, da jo dol skoz špika, isto ti bojo povedale na prvič noseča, špikanje je pa zato, ker s maternica razteza. Ali želiš, da te na seznamu prestavim (če si gor)? Zaupaj podatke, zadnja M sem videla, mesece poskušanja pa še ne vem.

Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

devička -> Še ena nova!!! (3.4.2005 10:02:52)

Oj, Mucek!
Sem mislila nova :nosecka:, ker sicer sem že dolgo med vami, res pa je, da sem vas bolj brala. Sicer bom pa kljub nosečnosti še vedno z vami, mogoče bom pa kdaj lahko kej svetovala:)
Lepo, sočno nedeljo, D.

devička -> Še ena nova!!! (3.4.2005 10:05:45)

uf, poskušala celo večnost, tokratno rundo pa od decembra 2004. En missed ab. v letu 2003.
Punce moje, upam, da se bo dobro izteklo, vam pa čimprej :modri::roza:, letišnje leto je baje plodnoooooo.:duda::)

GoYa -> Še ena nova!!! (3.4.2005 10:21:37)

Še jaz ti čestitam, devička.

emaa -> Še ena nova!!! (3.4.2005 10:47:46)

devička, a napišem dve leti ali leto in pol poskušanja, šteje se pa od 2003, če sta takrat začela delati na :duda:

mujcek -> Še ena nova!!! (3.4.2005 11:04:57)

Devička se opravičujem, se mi je zdelo, da sem že prej prebrala takšen vzdevek :ups:

No potem pa še toliko lepše, če si že dalj časa članica RR in res ti želim, da se tokrat vse dobro izteče!!!!!!!!!!!!

:miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel:

Udb -> Še ena nova!!! (3.4.2005 11:50:51)

:bravo: Čestitam!! :bravo:

Glede špikanj po trebuhu pa nič ne skrbi - to je čisto normalno!! ;)

KMALU -> Še ena nova!!! (3.4.2005 11:52:29)

cestitam!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Anitka -> Še ena nova!!! (3.4.2005 12:57:48)

Devička:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Čestitam in lepo nosečnost ti želim,

Anitka:pika:

aljča -> Še ena nova!!! (3.4.2005 13:39:54)

:bravo::bravo::bravo:
Tudi jaz ti čestitam ker ti je uspelo.Zdej pa vso srečo še naprej.
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
:rozica::rozica::rozica::rozica:
Pazi nase in na:duda:
Čao alja

cmokec -> Še ena nova!!! (3.4.2005 16:06:50)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Skye -> Še ena nova!!! (3.4.2005 19:55:06)

:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

miska2004 -> Še ena nova!!! (3.4.2005 20:30:46)

Ojla devička, čestitke še od mene :bravo::bravo::bravo:

Mirno nosečnost ti želim :rozica::angel:

Maša26 -> Še ena nova!!! (3.4.2005 21:07:05)

Uau!!! :bravo::bravo::bravo:

9nebesa:nosecka:9nebesa:nosecka:9nebesa:nosecka:9nebesa:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

To je pa kot iz najlepših sanj!!!

Nyah* -> Še ena nova!!! (3.4.2005 21:51:42)

Huuuudoooooooo, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: se eni novopeceni :nosecka:!

Uzivaj, pazi nase in naj tebe in :duda: cuvajo :angel::angel::angel::angel::angel:!

Sedaj pa nam zaupajte, kako vam je ratalo, ta nove, da se me probamo, ane punce:)-

Nyah

Azaleja -> Še ena nova!!! (4.4.2005 8:20:51)

Čestitke! :bravo::bravo::bravo:

tinkamiška -> Še ena nova!!! (4.4.2005 9:40:17)

Devičkaaaa:bravo::bravo::bravo::bravo:
Vse najlepše še naprej:rozica::rozica::rozica:

:):):)

Tinka

TANTRA -> Še ena nova!!! (4.4.2005 9:50:18)

Čestitke:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:,
špikanje in bolečina pa je podobna moji, tako da bodi brez skrbi. Kadar se ne počutiš najbolje, se malo odpočij...
Lepo čuvaj svojo :nosecka:

Stran: [1]