dolfika -> RE: dr. Rojnik - morfologija (9.1.2009 23:41:35)
|
Vidim, da vas je kar nekaj nezadovoljnih. Se strinjam, da nekdo, ki opravlja takšno delo, ne more biti tako hladen in neoseben, kot je dr. Rojnikova. Sama imam z njo slabe izkušnje, saj me zdaj, v osmem mesecu nosečnosti , na vsakem pregledu straši, da bom težko rodila, ker sem se zredila 13 kg in imam nosečniško sladkorno, kljub temu, da so vsi izvidi pri diabetologu super. Poleg tega me je zelo prizadelo, ko sem prišla vsa vesela na prvi pregled in me je prav nesramno vprašala, če je nezaželjena nosečnost ker sem mlajša od 25 let! Definitivno bom po porodu zamenjala ginekologa, me pa zelo zanima, če ji je katera od vas kdaj rekla, da je takšno obnašanje nesprejemljivo, ker sama resno razmišljam o tem, da bi ji vrgla pred nos tele poste s foruma. Naj se malo zamisli! Dela namreč z ženskami v občutljivem obdobju in če ni sposobna normalne komunikacije, naj zamenja delovno mesto. Dober zdravnik premore poleg strokovnosti, tudi občutek za ljudi! Upam, da vam bodo takšne izkušnje prihranjene! Uživajte v nosečnosti!
|
|
|
|