|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako toplo
6.12.2008 9:26:44   
vodica
Mi imamo 24 in nimamo nič suhega zraka,pa tudi bolani nismo nič.Kdo pa pravi,da nam je vroče pol pa gremo ven,se pa manj oblečeš.Je pa že bolj komot po hiši hodit ,če si lahko manj oblečen.Nekateri smo pač navajeni na toplo,ker imamo skoz tako.Sicer je pa po blokih vsepovsod tako toplo in ni noben zato bolj bolan.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.12.2008 13:40:47   
ksenci
mi imamo tud okol 20, ponoči malo manj. če je več tud malemu ne paše. če bi hotl bi lahka imel več, pa nam tak čist vsem ustreza.

(odgovor članu vodica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.12.2008 21:14:40   
natasa34
Mi imamo 21-22, ponoči 19.
Smo pa šli na obisk v blok kjer so imeli najmanj 26 stopinj, smo vsi zakuhali, kar teklo je iz nas. Eva je bila v samem bodiju in tankih žabicah čisto rdeča  obraz pa kar puhtelo je iz nje. Njihov odgovor na vročino v stanovanju je bil: ko bomo imeli števec bo hladneje, ha ha.  Seveda je bilo potem treba iti ven na mraz ...
Rezultat: prehladila se je ful, je bila par dni tako boga. Do spomladi nas ne vidijo več.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.12.2008 23:39:34   
Majuska
Odvisno ... nekje med 23-24 C, se je pa že zgodilo, da smo imeli 26. Ampak takrat je z mene že teklo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.12.2008 12:04:40   
matejast
Mi imamo čez dan med 22-24 stopinj, ponoči pa ne kurimo in pade temp. do 19 stopinj in v takem najboljš spimo, tud otroka (2 leti in 6 mesecev) spita celo noč, pred spanjem njima še fajn prezračim, da imata res svež zrak. Men se zdi, da kar je več kot 25 stopinj je že kar mal nezdravo, tud zmeri pravjo, da je za otroka najslabš če je preveč oblečen in pol švica, isto je pa če je v stanovanju prevroče-pol je tud zrak suh in slabši. Ampak...samo moje mnenje.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.12.2008 12:31:22   
LenaG
Mi imamo 22 stopinj. Razen kadar je sončno, nam sonček zagreje dnevno sobo tudi do 24 -25 stopinj. V spalnici imamo zaekrat tudi še 22 stopinj, ampak še iščemo primerno nastavitev talnega gretja . . . želimo doseči 20 stopinj.

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.12.2008 22:35:51   
lana17
Ne maram pretoplih prostorov, za spanje okrog 18, 19 stopinj, čez dan pa 20,21 stopinj... 24 stopinj samo, ko se kopa... se mi zdi, da user posted image postane nemiren, če je prevroče...je pa res, da je to stvar posameznika oz. kako je navajen

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako toplo imate v stanovanju?
9.12.2008 23:55:16   
D.anna 76
Čez dan od 22 do 23, ponoči 21. Smo tudi mi doma radi manj oblečeni.

Če pa je komu ki pride na obisk k meni prevroče se še vedno lahko sleče, bolj je problem da pridem jaz kam na obisk pa moram bit v bundi ves čas obiska.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 0:05:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
10.12.2008 0:17:19   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: karamela

Mi smo v hiši. Ponavadi imamo podnevni med 20 in maksimalno 21 stopinj. čez dan večkrat za nakaj minut odprem okno.  Ponoči 18 stopinj. Ko pridem h kolegici v blok, kjer imajo najmanj 24 stopinj, kljub temu, da je okno skozi malo odprto. nam je je nevzdržno- takoj smo vsi rdeči kot kuhani raki in še posebej ko pridemo pregreti na mraz me še bolj zebe.

Mislim, da je to stvar posameznika in navade. Se mi zdi pa da so materinski šoli učili, da je idealna temperatura  za otročke tam nekje 20 stopinj, če se še prav spomnim, je že kar nekaj let od tegauser posted image

popolnoma enako. podnevi 20 če ni sonca, če je, imamo tudi 26 stopinj, spuščamo rolete in se slačimo...za crknituser posted image
ponoči pa 18 ali kakšno manj in to od prvega dneva po prihodu iz porodnišnice in ne, ne poznamo debelih pulovrovuser posted image  

...vox populi...

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.2.2009 16:15:34   
Srčekgirll
Med 18 in 23 stopinj. Rajši imam malo bl hladno kadar Vid spi, ko se igra pa toplo, sam pre vroče ne. Manjša možnost da otrok zboli je če ni pre vroče. 

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.2.2009 16:26:15   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: inesc

Čez dan 22, ponoči 18 stopinj.

Enako

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kako toplo imate v stanovanju?
2.2.2009 17:11:58   
livia
Mi živimo v hiši in imamo čez dan med 22 in 23 stopinj (odvisno ali se sonce upre v dnevno ali ne), ponoči pa med 19-20.
Oblečeni smo pa body, še en majčka čez, nogavičke, hlače.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.2.2009 17:16:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Mi imamo 21-22, ponoči 19.
Smo pa šli na obisk v blok kjer so imeli najmanj 26 stopinj, smo vsi zakuhali, kar teklo je iz nas. Eva je bila v samem bodiju in tankih žabicah čisto rdeča  obraz pa kar puhtelo je iz nje. Njihov odgovor na vročino v stanovanju je bil: ko bomo imeli števec bo hladneje, ha ha.  Seveda je bilo potem treba iti ven na mraz ...
Rezultat: prehladila se je ful, je bila par dni tako boga. Do spomladi nas ne vidijo več.

Tudi mi imamo takšne temperature. Če bi imeli bolj toplo, bi naš 8-mesečnik "znorel". Imam ga pa čez dan v bodiju s kratkimi rokavi+majčka z dolgimi (ali samo bodi z dolgimi rokavi) in v žabah.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.2.2009 17:28:53   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Mi imamo čez dan okrog 23 stopinj. Ker imamo v dnevni kamin, se proti večeru včasih še nekoliko zagreje. V otroški sobi je čez dan podobno, zvečer pa za kratek čas odprem okno, da se nekoliko ohladi. Se mi zdi, da se lepše spi. V spalnici pa imava 16-17 stopinj, je nikoli ne grejeva.

Enako, le da kamin ogreje tudi ostale sobe na cca. 20st.C. Je ful luštno zdaj, ko sem na porodniški in lepo čez cel dan nalagam kamin, tako da se centralna sploh ne vklopi.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.2.2009 19:14:30   
miška81
Mi smo pa doma v bloku in moramo kar fajn kurit, če želimo imeti več kot 22 stopinj čez dan. Zdaj smo dobili položnico za januar in me je skoraj kap, pa nismo ne vem kak švicali in šparali januarja! Pri nas je problem, ker imamo predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno povezano z odprtimi predelnimi stenami in gre ogromno energije na račun tega, pa še blok je bolj star in potreben nove fasade z pošteno izolacijo. Včasih moram dogrevat s klimo, ker je enostavno prehladno. Drugač pa držimo čez dan okoli 21 stopinj. Ponoči 17-18 stopinj, v spalnici kjer spiva midva pa tudi 16 stopinj. Drugače se pa strinjam, da preveč toplo ni vredu. Moja mi sploh ne more spat čez dan, če je pretoplo in skozi je sitna in zaripla v obraz oz. lička. Čeprav ni ne vem kako vroče obvezno uporabljamo vlažilec prostorov, ker je zrak nenormalno suh. Na noč včasih vlažilec porabi kar 2 litra vode, da obdrži optimalno vlažnost zraka... Zato skoraj ne morem verjet, ko je ena napisala par postov nazaj, da pri 24 (se mi zdi) stopinjah v stanovanju nima suhega zraka?! Ma ja, po moje tudi.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.