D.anna 76 -> RE: izbira otroškega zdravnika (5.12.2008 12:12:37)
|
Jaz sem se pri prijateljih, ki imajo majhne otroke in živijo v območju istega zdravstvenega doma pozanimala h kateremu pediatru vozijo svoje otroke oz. jih prosila za nasvet kateri se po njihovem mnenju zdi o.k. v določenem ZD. Tako sem hitro prišla do ugotovitve kateri je odličen oz. dober oz. in s katerim starši niso zadovoljni. Odločitev h kateremu pediatru boš peljala svojega otroka se mi zdi zelo pomembna, saj je sprememba pediatra kasneje težja, oz to ni v navadi. Tako sem že v času vioke nosečnosti poklicala v ZD in preverila kako je z zasedenostjo tistih tadobrih pediatrov in ugotovila, da tisti najboljši ne sprejema več novih pacientov, tako sem se odločila za tistega, ki je bil na drugem mestu, pa še pri tem sem komaj prišla do njega, saj naj bi sprejemal le sorojence. Potem sem pa že v porodnišnici, ko se je moj sine rodil poklicala za termin. Prvi pregled sva imela ko je bil star 4 tedne. No moja odločitev je bila dobra, z našo pediatrinjo sem izredno zadoviljna, predvsem se pa vidi razlika, v primeru da nje ni in hočeš nočeš ga pregleda kak drug pediater.
|
|
|
|