Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 11:33:28
|
|
|
|
bskrle
|
Če imaš to v kolektivni pogodbi za svojo branžo.
|
|
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 11:39:08
|
|
|
|
bineti
|
Delam v šolstvu. Sem učiteljica. Ne vem, če imam to kje zapisano. Mogoče kdo ve? Hvala.
|
|
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 11:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Vprašaj vašo kadrovsko. Mora imeti kolektivno pogodbo. Ima pa vsako podjetje drugače. Pri nas je samo v primeru, da si socialno ogrožen. LP
|
|
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 12:34:36
|
|
|
|
katjes
|
Vprašaj v računovodstvu za solidarnostno pomoč - ti pripada po neprekinjeni bolniški (3 meseci).
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 12:52:20
|
|
|
|
bineti
|
Me zanima tudi, če se za to ravnatelj sam odloči ali mi resnično pripada ne glede na druge okoliščine. Hvala.
|
|
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 13:29:48
|
|
|
|
hubi
|
V šolstvu jo dobiš, samo ne vem, če ni kaj v zvezi s sindikatom.
|
|
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 15:33:54
|
|
|
|
glen
|
Kako je v šolstvu nevem. Pri mercatorju jo dobiš, ko si neprekinjeno na bolniški najmanj 6 mes. Jaz sem klicala v kadrovsko službo kako je pri nas glede tega, ker v pogodbi nič ne piše
|
|
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 15:35:14
|
|
|
|
glen
|
Je pa res odvisno od firme do firme. Eni ti jo dajo po 3 mes., drugi po 6. tretji po 12. ,v določenih podjetjih je pogoj da si v sindikatu itd itd
|
|
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 5.12.2008 16:39:11
|
|
|
|
PBJ
|
Tudi v šolstvu ti pripada. Dobiš po treh meseih bolniške, znesek pa je menda okrog 500 eur. Nima veze, če si v sindikatu ali nisi. lp
|
|
RE: nadomestilo po daljši neprekinjeni bolniški 6.12.2008 9:11:59
|
|
|
|
bineti
|
hvala za odgovore lep dan želim
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Zdrava prehrana.
пеперутка16
Se prehranjujete zdravo?