Anonimen -> RE: dr. Sava Rant Hafner (17.6.2011 21:51:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tajska Če pa si pričakovala, da bo zaradi rezultata postala še psihologinja, ki te bo tolažila, pa si se zmotila, saj to ni več njeno delo. s tem se pač ne strinjam... čeprav je gin., pa le opravlja tak poklic, kjer moraš bit tud mal psihiatra. ne vem, ampak men je logično, da če greš na ns in izveš za slab rezultat da te mora nekako znat tudi malo potolažiti, ne pa da te pusti ''na suhem''. madona, saj jaz delam na pošti, pa moram včasih tud psihiatra špilat, ne pa če nekdo dela na takem del. mestu. drugače pa sem tudi jaz imela pri njej ns v dravljah in sem kljub v redu rezultatom šla z grenkim priokusom domov... po pregledu je rekla, da rezultat je dober, vendar je večkrat poudarila da 80% jih bolanih otrok uide in da naj grem na dht. pa še kljub temu tudi ta ni 100% in je tudi lahko bolan otroček. samo trženje se mi zdi da sem poslušala. je tudi pri meni čakala, ali bom vprašala za spol in ko sem, je rekla da je fantek... sem v šali rekla da smo punčko delali, se je oikica obrnila in je rekla ja, saj je punčka s tega kota... mislim, saj itak že s prejšnje nosečnosti vem da to ni 100% samo je pa na tak način izpadla neprofesionalno. u glavnem, kljub dobremu rezultatu sem šla domov z občutkom, da je z otročkom nekaj narobe... mi je bilo žal, da sem sploh šla [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/img] kar se pa tiče prijaznosti, se pa strinjam, da je zelo prijazna
|
|
|
|