mojamura -> RE: Mislim da... (8.12.2008 10:47:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Hvala bogu si se hitro streznila in ugotovila, da bi lahko najprej spremenila vzorec v sebi in šele nato iskala moškega (glede na to, da imaš opravka s samimi runklni). Si na dobri poti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mladamamica teb pa ni treba zmerej zapenat. Sej ti noben nič noče. strinjam se z krepkim delom....spremeni sebe, delaj na sebi šele nato več ne boš muholovec za takšne looserje, kot si ga imela zdaj nazadnje. pa še to, draga avtorica teme, marsikaj v življenju ni fer, pa sem tvojih let in ja, razumela sem približno tako tisti del tvojega posta, ki govori, da eni ki otroku ne morejo nuditi toliko kot ti - imajo otroka ti pa ne....no strinjam se z MLADAMAMICA. tudi jaz sem prvič rodila pri 20-ih, se nato poročila, nisem imela službe...šla skozi pekel, se ločila, postavila na lastve noge, dobila službo in jo spet izgubila itd. ampak svojemu otroku sem mogoče v tistem času nudila več, kot bi zdaj lahko ti. pa ne skrbi, ni konec sveta....hb da sta končala s tem, da pa ne boš več magnetek za take tipčke pa res delaj na sebi, ker to kakšno energijo ti izžarevaš, takšne ljudi tudi privabljaš. pa tudi tebi vse dobro želim in upam da boš kmalu našla srečo in smisel svojega življenja [sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|