|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri bepanten za bradavice?
4.12.2008 23:15:24   
glen
Pozdravljeni.
Sem srečka user posted image v 29 ted.
Počasi sem se začela pripravljati na prihoduser posted image .
Ko sem rodila pred 4 leti, sem za razpokane bradavice na prsih uporabljalo lanolin znamke mum,zdaj so nam pa v materinski priporočili bepanten.
4 leta nazaj je bilo rečeno, da je potrebno bepanten  izbrisati iz bradavic preden jo otroku ponudiš,lanolin od mum pa ne.
No zdaj so spremenili sestavine v bepantenu,da tudi tega ni potrebno brisati dol z bradavic pred podojom.
Tako nam je vsaj zatrdila patronažna v mat.šoli.
Zdaj me pa zanima kateri bepanten je tapravi,ta z roza,z modro ali z oranžno črtico na tubi?
Pa še vaše mnenje kaj priporočate lanolin od mum ali bepanten?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri bepanten za bradavice?
4.12.2008 23:20:20   
acitak
z roza crto...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2008 23:26:34   
glen
acitak hvalauser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2008 9:41:12   
urška
zanimivo, meni bepanthena 5 let nazaj ni bilo treba brisat dol.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2008 10:21:42   
2 Sraki
Bepanten je slabše kvalitete kot lanolin, zato ti raje priporočam vseeno slednjega. Dobiš v lekarni. Če pa se vseeeno odločiš za bepaten pa vzami mazilo (roza črta).

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2008 14:09:36   
AnciM
Moj je bruhal dokler sem si bradavice mazala z bepantenom. Pa še pomagal mi nič ni. user posted image Edina stvar, ki mi je pomagala je bilo moje mleko.Par kapljic po vsakem podoju in pustiš na zraku, da se posuši.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2008 14:20:13   
Bojana 29
Priporočam ti lanolin od Mam. Sicer Bepantena nisem preizkusila, sam pa bila z lanolinom zelo zadovoljna.
LP

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2008 14:40:17   
glen
Sej jaz sem bila tudi 4 leta nazaj z lanolinom ful zadovolna, sam sem rekla malo še povprašam, ker nam je v materinski zdaj  priporočla bepanten.
Je pa res odvisno od babice ki predava  v katero znamko je tržno usmerjena in ima od nje najbrž kaj koristi.
Nam je novembra v materinski rekla da bepanten ni potrebno brisat, tri mes. nazaj pa je farmacevtka v lekarni v Kopru rekla prijatelci da pa je bepanten potrebno brisat, tako da vsak zagovarja svojeuser posted image .

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2008 21:52:57   
bina30
Meni lanolin ni čisto nič pomagal. Imela sem razpokane, krvave bradavice. Na koncu sem si kupila Bepanten plus (roza črtica) in mi je res ful pomagal. Dojila sem vsakič samo iz ene dojke, na tri ure, tako da si je druga po šestih urah "malo opomogla".

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?