Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 14:35:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
Pa še tole za vse vas: v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} [color="navy" size="3"] [color="black" size="4"] Ker si bil letos pridna, ti podarjam enga Miklavža, da se ne poslabšaš enga Parklja, da boš zdravo živela nekaj suhega sadja, za povrh, pa še čokoladne srčke. Tvoj MIKLAVŽ [color="black" size="3"]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 14:40:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 14:42:31
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 14:43:14
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: maja24 HD brez zamere mal sm se pohecala,res ne mi zamert veš kako je, enkrat je hec, ga še sprejmem..drugič se pa že vprašam če me maš za norca.. A ti to resno al kaj?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 15:12:12
|
|
|
|
bastian111
|
Na teh foteljih in zofi pa res ne bi sedela ,vsaj še za zdaj ne! Tudi pri nas pričakujemo prihod Miklavža ,ki je napovedan da nas obišče okrog 17.30. Če mi slike ratajo vam zvečer pokažem.Grem k tašči saj bodo tam še nečak in nečakinje.Skratka Vsem Vašim oz. našim malčkom pa želim ,da jih Miklavž res preseneti.Sama pa pošiljam vsakemu enega čokoladnega Miklavža.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 15:17:34
|
|
|
|
3jeMi
|
Jaz vam pa za Miklavžka poklanjam tole:
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 15:19:11
|
|
|
|
maja24
|
Ok Hruška vidim da si preveč resno vzela,se opravičujem če sm te s tem preveč ožalila,pač ni biu moj namen.Je bla sam zaj.ebancija.Sori Tok da če se nauš z mano pogovarjala bom pač razumela. Bastian tut jest vama pošiljam čokoladnega miklavža
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 16:00:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 16:15:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 16:16:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 16:27:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:14:42
|
|
|
|
karamela6
|
fletne ste ble vse ... MALČKI SO PRAVI CUKRČKI .... Nina mi nagaja: yf xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxSGFHHHHHHH CCDCXXXXXXXXXX NO, TO JE TO, rajš kot tipkovnico ima ekran .... no prstnih odtisov se pač ne vidi :-)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 17:15:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 17:19:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:25:32
|
|
|
|
ilatic
|
Čao punce! Res sem vesela tudi jaz da sem vas videla! Super je poklepetati z vami! Žal nisem bila dosti na RR tako da za Neboglasnico nisem vedela, da ji kaj pripravljate in mi je žal. Resnično! Želim ti čimprejšno ozdravitev. Prav tako pa pošiljam Bastijan en lep pozdravček in sem ji prav tako na voljo. LP P.S. Tile naši julijčki so pa tako čudovitkani. Škoda da je naš bil sitkan, če ne bi vsakega pocartala ker obožujem te male škratke!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:32:02
|
|
|
|
ilatic
|
almera kje sva pa midva?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:37:35
|
|
|
|
glugluglu
|
almera, daj to mojo sliko umakni please, a se da, matr mi je deodorant spustil , j....................., , groza, men je zelo nerodno
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:42:55
|
|
|
|
3jeMi
|
glu3x... če ne bi zdele tole napisala, ne bi noben opazil... zdej bo šla pa vsaka pogledat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 17:43:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:43:18
|
|
|
|
glugluglu
|
ma se opravičujem, pridem na RR, prvo na zadnjo stran pogledam sklike in me kap zadane, tako, da sploh nisem nič drugega povedala, Hotela sem pa reči, da je bilo zelo luštno, se moramo večkrat dobiti in prav lepo je bilo spoznati vse, ki jih še nisem poznala. Vse ste ful luštne mamice z lepimi dojenčki.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 17:45:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
joj glu3, to pa RES ni nič takega, jaz včasih švicam kot konj ko je taka spremeba, mrzlo zunaj, notri pa vroče! mislim, da to ni nič takega, vsaj meni ne. neboglasnica, sem vesela, da smo ti polepšale dan HD, ti se valda hecaš? zimska, neverjetno, res je zlat! tak da dejma se tko zment, moj je najboljši med koruzniki, tvoj pa med možmi. pohvale res bastian, tudi vam želim lepo praznovanje miklavža, pa seveda pokaži slikice! midva z lukcem sva ravno prej napisala miklavžu pisemce.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:48:07
|
|
|
|
glugluglu
|
zimska miklavžu bom naročila, da ti nič ne prinese
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:55:29
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu zimska miklavžu bom naročila, da ti nič ne prinese Drugače pa tut js nism opazla dokler nisi povedala in sem šla nazaj gledat. Se pa strinjam z ostalimi da to ni nič takega...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 5.12.2008 17:59:28
|
|
|
|
Majuska
|
Takole, konec obiskov - končno! Cel dan imeti ljudi naokoli je tudi kriza ... Luštne se, pupike s svojimi malčki! Glugluglu, takole na hitro ko pogledam fotko, si malo podobna eni sodelavki Neboglasnica, žal nisem spisala nič lepega, ker sem v takih momentih čisto lesena, ampak želim ti pa čimprejšnje okrevanje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
karmykaImamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji?? (
77%)
(
23%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!