neboglasnica
|
Najprej, en deževen dan voščim! Saj ne vem kje bi začela. Babe čvekaste, komaj sem vas našla, v enem tednu ste naklofale okrog 80 strani . Že sedaj povem, da brala za nazaj ne bom, saj boste v treh tednih verjetno že na šestem delu. A deli RR kako nagrado? Sem s čveka, verjetno prva, saj sem morala prej domov. Bilo nas je kar veliko. Me je pa na čveku čakala ena velika bela kuverta, zanjo ENA VELIKA LEPA HVALA. Ne znam kazat čustev, tako da kakšnih solzic tam nisem spuščala, sem jih pa doma, ko sem še enkrat v miru, ob kavici iz vrečke in z moto piškoti, prebirala tople, prijazne in predvsem spodbudne besede. Najprej hvala tebi, lunica 24, ki si se tole spomnila. Ponavadi sem jaz tista, ki se česa takega spomni in šele sedaj vem, kako dobrodejno dene taka gesta. Res je prijetno vedeti, da nisi pozabljen in da rek: Daleč od oči, daleč od srca ni vedno resničen. Hvala še vsaki posebej: Metuljček321, Blacky30, Lex, Rovar_ki, Nasari88, Lunici24, Nanki, Levinji t., Populis, Flower, HD, Almeri, Tinky, Zimski in Glugluglu. In hvala vsem, ki se kdaj pa kdaj spomnite name, četudi vam otroci niso dali časa, da kaj napišete. Vsaka lepa misel šteje in pripomore k mojemu boljšemu počutju. Moje očke so bolje (HB), kri so mi preiskali in ugotovili, da imam težave s ščitnico, ki je verjetno krivec vseh mojih težav. Škoda je le, če mi že ščitnica ne deluje pravilno, da bi delovala vsaj v tisto smer, ko hujšaš in ne v to, ko se rediš. Kaj češ, lahko bi bilo vsaj nekaj dobrega iz tega . Prst (operiran) vas tudi pogreša, tako kot ve njega in sporoča, da boli samo ob dotikih. Drugi, neoperiran prst pa se je pusti urediti pedikerki in lahko obujem čevlje (yes!!). Kaj naj rečem? Ne znam napisati, kako veliko mi pomeni vaša gesta. Skorajda neznanke, pa tako tople. Sicer sem že večkrat napisala, da sem sicer res skorajda odvisna od RR-ja ampak, da sem prepričana, da me je ravno RR in ve seveda, odvrnil od kakšne močnejše depresije. Hvala vsem, za vsako izmed vas in za vaše sončke. Družinski dvoboj: mene že sedaj zvija. Le kje je še četrtek? Vmes polno obveznosti, vodenje ene prireditve, ampak tole bo najtežje. In, draga Populis: tebe bom pa še za ušesa. Sama veš zakaj: vsak dan na liniji, pa niti enkrat nisi nič namignila. Ti, ti ti. No, zdaj pa res grem, moj čas je potekel. Ostanite zdravi in nocoj nastavite Miklavžu, da bo kaj prinesel. Poljubčke, Sabina in Staš
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 5.12.2008 14:32:24 >
|