Če želite ircat (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mehurčica -> Če želite ircat (2.4.2005 18:29:59)

Pojdite na to stran: http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi

Tam ko piše nickname, tisto kar že piše notri zbrišite in napišite pač kakšnega želite imet(če še ni zaseden), v okvirček channel pa napišite: #ringaraja in nato login.

No, to boste pa zdaj vse znale.:) Se tipkamo, pa-paa:miska:

Tricia -> Če želite ircat (2.4.2005 18:40:51)

Sori Mehurčica, a jaz res ne vem kaj pomeni ˝ircat se˝. Prosim prevedi še zame.
Kaj čem :ups::ups::ups:
Hvala

dory -> Če želite ircat (2.4.2005 18:41:44)

ircat se:)-...ja a nis nc pokvarjena :)-:)-

Tricia -> Če želite ircat (2.4.2005 18:43:44)

Sori če nisem z vašga konca in tle tega izraza ne rabimo.

dory -> Če želite ircat (2.4.2005 18:46:02)

hehe...sej noben ni anglez...tle je splosna razgledanost :)-:)-:)-

Tricia -> Če želite ircat (2.4.2005 18:49:38)

Ok je že vredi. Če člouk vpraša če nečesa ne ve, zaradi tega še ni noben debil in se mu ni treba posmehovat v faco.

bunkica -> Če želite ircat (2.4.2005 18:49:58)

Sm to naredla kva pa pol?Mal napiš poderobnosti.:zmeden::zmeden::zmeden:

dory -> Če želite ircat (2.4.2005 18:51:03)

:)-A primorka :)

baguSka -> Če želite ircat (2.4.2005 18:51:11)

Ejo Tricia - pejd pokukat pa boš zvedla.8);)

Tricia -> Če želite ircat (2.4.2005 18:57:35)

Sej ni fora v tem kaj bom tam vidla, ampak če neki vprašam, me pa ni treba imet za budalo. A če bi jaz - PRIMORKA- neki po ˝naše˝ napisala, a bi me razumela cela SLO ?????? Pa se ne bi nobenmu smejala če ne bi vedu...
Ma ja ne bom več razglabljala. Nej ostane pr tem ker se mi res ne da kregat z nobenim.

dory -> Če želite ircat (2.4.2005 18:59:02)

uau iz ene fore si nardila celo storijo...ce bi se hotla delat norca iz tebe bi to nardila mal bolj takticno...in ja..tud tebe primorka bi razumeli ves :):)-

Pupica -> Če želite ircat (2.4.2005 18:59:09)

mehurčica sam tole je fullllllllll počasno
je totalno v lagu:(

mehurčica -> Če želite ircat (2.4.2005 18:59:11)

Irc je "internet real time chat". Prijavi se in boš prišla v "govorilnico". Spodaj pišeš in potem tisto kar napišeš, z entrom klikneš in se vpiše v veliko okence. In pol se meniš...pač s komerkoli. Desno pa imaš napisane vse prijavljene trenutno v govorilnici(na ircu). Lahko tudi 2x klikneš na nekoga in se pogovarjata v privat sobi-nihče drug ne more tega videt.

Še kaj vas zanima?

Lp:miska:

mehurčica -> Če želite ircat (2.4.2005 19:01:11)

Aja, ful počasi dela? Hm...verjetno zato, ker je kr tak, preko interneta.:zmeden::zmeden:

Jaz tud ne vem vsega.8)

Pupica -> Če želite ircat (2.4.2005 19:04:41)

Ma ne, sej to je kr ql za takrat kadar zmanjka toka pri tapravem mircu:)-Sem prvič slišala oz.vidla tole.fAjn je vedet, kadar nisi doma

Sam mam zaenkrat kr dost čveka. Sva bila z :love: cel dan vzuni, prinčipeska je že padla dol in je v deželi miževčkov, jaz se pa počas k lubiju na kavč spravljam. Upam da mi bo kmal uspel:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

emaa -> Če želite ircat (2.4.2005 19:09:13)

a je sploh kdo gor, sem šla gledat (probat), pa se nič ne dogaja:zmeden:

Tricia -> Če želite ircat (2.4.2005 19:11:23)

Teja sej sam še to napišem. Škoda da sem sploh kaj vprašala. Če nisem tak heker da bi se spoznala na vse fore povezane z računalnikom, sem sama kriva, ker mi ni mar da bi to bila. Pač zato nisem vedla, pa kaj. Če sem pa pomislila da je to kak sleng (k jih je že tolk), ki ga rabte ve, ki se tle pogovarjate že dolgo časa, mislim da sem lahko vprašala kaj bi to bilo...
Se opravičujem moji nevednosti in zahvaljujem Mehurčici za pojasnilo.

Anonimen -> Če želite ircat (2.4.2005 19:14:48)

Tricia, samo to: pametni sprašujejo.

dory -> Če želite ircat (2.4.2005 19:15:20)

Tricia...z moje strani je bil samo joke...in hvalabogu da vsi ne vemo vsega....in ja kar ne vemo vprasamo pa je:)...si pa nisem mislila,da bom stopila na zulj...bolj na easy pa bo :)...joke vrni z jokeom :)

Stran: [1]