Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:00:07
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Veš kaj, jaz ga tudi vsak dan umijem s čistilom in krtaćko - že tak nas je 5 pri bajti, da bi mi pa še kdo drug hodil na sekret - pol bi ga pa verjetno 5x na dan pucala . Jaz ne morem na sekret, če vem, da ga nisem spucala tisti dan. , Jaz isto.
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija neva, jaz imam tudi novo rožico Jaz sem kar dve nalimala, na vsako stran po eno.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:03:17
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: rija neva, jaz imam tudi novo rožico Mogoče bi dala še eno v lase? zdaj ko je ravno veseli december? Metlico, April? Kaj pa vem, nekako na dva meseca, bi rekla, samo jo pa vsak teden namočinm v čistilu in potem spucam. Jaz sem kar dve nalimala, na vsako stran po eno.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa nikoli ne rabim metlice. Moj se ne prime gor.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:16:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: rija neva, jaz imam tudi novo rožico Mogoče bi dala še eno v lase? zdaj ko je ravno veseli december? Metlico, April? Kaj pa vem, nekako na dva meseca, bi rekla, samo jo pa vsak teden namočinm v čistilu in potem spucam. Jaz sem kar dve nalimala, na vsako stran po eno. Kva je Volga?Smo čist not padle v tvojo sekret temo.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:20:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Na ko časa pa metlico menjate? A približno tko pogost k zobno ščetko? Imajo samo eno za vse.
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:21:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: April Na ko časa pa metlico menjate? A približno tko pogost k zobno ščetko? Imajo samo eno za vse.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:22:21
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: April jaz sem tud glihkar skret spucala, tak kot vsak dan. Pa novo dilo dobim za božič. U, pametno darilo Jaz bi tudi, tisto z delfinčki gor. jz mam pa lunce pa zvezdice gor
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:23:00
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: rija neva, jaz imam tudi novo rožico Jaz sem kar dve nalimala, na vsako stran po eno. jz tud taprvič
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:24:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: rija neva, jaz imam tudi novo rožico Jaz sem kar dve nalimala, na vsako stran po eno. Daj, daj, jaz sem že čisto pr.fu.knjena. Sem ti hotela prej reči, da si daj še eno v lase, zdaj ko je veseli december. Boš lepa in dišeča hkrati.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: rija neva, jaz imam tudi novo rožico Jaz sem kar dve nalimala, na vsako stran po eno. Daj, daj, jaz sem že čisto pr.fu.knjena. Sem ti hotela prej reči, da si daj še eno v lase, zdaj ko je veseli december. Boš lepa in dišeča hkrati. Saj sem vedela, da ti je zmanjkalo besed Za rožce v laseh sem prestara, da pa bi po skretu dišala, to pa ne še, no, se mi zdi, a še ni čas prišel.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 5.12.2008 10:37:18 >
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:45:46
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: rija ...mi ne gre iz glave pa daj, res ga tak ornk spucaš vsak dan z gobico in čistilom ali samo wc račko okrog nasuješ O, Madona, zaradi česa folk ne more spati Ja, res se ga pucam vsak dan, ne z WC račko, pač pa z gobico potegnem parkrat po obodu, čez s papirjem, da se sveti in potem isto še po lesenem oz. plastičnem delu, če razumeš, kaj mislim. Saj pa to ni nič takega, to je 20 sekund dela. No, tako naredim jaz, enkrat dnevno, skoraj gotovo pa tudi mož potem kasneje ali prej enkrat dnevno. Pri nas je skret svetinja. Konec tedna pa tudi raco not nalijem, no, včas tudi že kdaj prej, nimam jaz pucanja razudeljenega po dnevih, jaz puucam, kadar imam čas, pa če je to v ponedeljek ali pa v soboto. in za obiski se mi ne gravža vsest na skret in ga ne razkužujem kot nekateri. To pa ne. A si pomislila mogoče na to, da pa nekateri nimajo obiskov ravno vsak dan in da vsi obiski tudi ne hodijo kr po sekretih Tako da ravno o kaki obsedenosti s pucanjem ne bi ...
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:48:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Tako da ravno o kaki obsedenosti s pucanjem ne bi ... To ni obsedenost od pucanja to je ljubezen do stranišča, ti ne razumeš
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:49:41
|
|
|
|
CatJa
|
In kako ga lahk pol tako grdo varaš z javnimi, pa šihtnimi ...
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:50:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa In kako ga lahk pol tako grdo varaš z javnimi, pa šihtnimi ... Saj ga ne. Javnih pa službenih ne puca.
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:51:53
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: CatJa In kako ga lahk pol tako grdo varaš z javnimi, pa šihtnimi ... Saj ga ne. Javnih pa službenih ne puca. umrla bom od smeha
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:55:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: CatJa In kako ga lahk pol tako grdo varaš z javnimi, pa šihtnimi ... Saj ga ne. Javnih pa službenih ne puca. ja, to pa res da ne. Včas sem, ko sem bila čistilka, zdaj pa res ne več.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:56:10
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: April jaz sem tud glihkar skret spucala, tak kot vsak dan. Pa novo dilo dobim za božič. U, pametno darilo Jaz bi tudi, tisto z delfinčki gor. U, misli mi berete. Jaz sem si tudi ravno to z delfinčki zadnjič zaželela, ko sme jo videla na eni reklami. Pa sem se potem premislila, da bi raje tisto s palmo, ker turkizna bolj paše v kopalnico. Smo že imeli eno fuuuul lepo, ful kičasto, tisto prozorno, ko so potem pisane rože not, kot ene gerbere. Meni je bila res ful pri srcu, pa jo je guzonja polomil.
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Guzonja
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 10:59:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Smo že imeli eno fuuuul lepo, ful kičasto, tisto prozorno, ko so potem pisane rože not, kot ene gerbere. Meni je bila res ful pri srcu, pa jo je guzonja polomil. Torej naj tudi serje stoje. Ej, a zna katera posikat kakšno tako lepo dilo pa ad je v roza barvi? Recimo,d a bi imela potem kakšne hobotnice noter ali nekaj takega? Ker mi imamo roza kopalnico, pa modra potem ne paše najbolje.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 11:02:51
|
|
|
|
Shorty_
|
< Sporočilo je popravil shorty -- 5.12.2008 11:03:25 >
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 11:04:09
|
|
|
|
Shorty_
|
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 11:23:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty Uf, lepa je. Kje se pa to kupi?
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 11:32:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: April jaz sem tud glihkar skret spucala, tak kot vsak dan. Pa novo dilo dobim za božič. U, pametno darilo Jaz bi tudi, tisto z delfinčki gor. U, misli mi berete. Jaz sem si tudi ravno to z delfinčki zadnjič zaželela, ko sme jo videla na eni reklami. Pa sem se potem premislila, da bi raje tisto s palmo, ker turkizna bolj paše v kopalnico. Smo že imeli eno fuuuul lepo, ful kičasto, tisto prozorno, ko so potem pisane rože not, kot ene gerbere. Meni je bila res ful pri srcu, pa jo je guzonja polomil. A veš kaj ženska???? Jaz svoj živi dan nisem bila pri tebi, tak da ne krivi mene.
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 11:34:45
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: shorty Uf, lepa je. Kje se pa to kupi? si pa zahtevna stric gugl je že to težko najdu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?