|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sex, sex, sex.....
4.12.2008 16:55:30   
tia12
Ojla...
Sem 5 mesecev user posted image .....in si ful ampak res full želim user posted image .....
Ampak v meni je nek strah, ko se z mojim user posted image pripraviva k delu me vedno mine.....nevem zakaj....user posted image
Je imela še katera podobno izkušnjo?
Predvsem bi pa rada nasvet kako se tega strahu znebim!!!!!!!

Potreba je le potrebauser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sex, sex, sex.....
4.12.2008 17:11:08   
AnciM
Jaz imam ta problem sicer sedaj po porodu, ampak pomoje izhaja iz istega problema. Nekaj nas podzavestno muči. user posted image Pri nama nekako pomaga dolga, res dolga predigra. Tako, da se res znebim vseh možnih neprimernih misli in se res predam trenutku. 

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2008 17:38:16   
klara2007
ja poznam touser posted image
ko sm proti večeru misla kako bovauser posted image ...joj ....ampak ko je prišlo do tega mi je v trenutku minilo.
ne vem mogoče strah kaj si bo malo bitjece mislilo v trebuščkuuser posted image , strah pred morebitnimi poškodbami...kaj pa vem...ko si prvič te vse bolj skrbi.
pa sej sma potem vse not nadoknadla, predvidevam pa da bosta tudi vidvauser posted image
lep pozdrav pa veliko zdravja

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2008 18:14:33   
felix7
no, pri meni pa sploh želje ni, od trenutka, ko sem izvedela za user posted image . Morda bi te res daljša predigra sprostila.

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2008 19:27:36   
Dali*
hmmm...nimam teh težav...

nč panike in straha...

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2008 19:47:47   
Blueeyes
jz tud nimam teh problemov...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2008 19:59:09   
maca m
pri meni je blo pa ravno obratno. jaz bi vsak dan, moj se je pa ful bal - da  bo user posted image   bolelo, da ima občutek, da ga v glavo ruka.... men se je že čist mešalo. nazadnje sem ga prepričala mesec in pol pred porodom, ko sva bila na poročnem potovanju. v glavnem.....obup.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2008 20:04:52   
kamilija
He he..pri nama je bilo tudi tako, da sem jest hotla, on pa ne, ker je mislil, da bo kaj dojenčku naredil. Kakor sem jaz slišala, je vedno tako, da moški noče. Na koncu nosečnosti tudi hotel ni več in sva se kr kregala okrog tega. Ne vem, zakaj se potem premisliš, mogoče ti pa paše samo crkljanje. Bo že razumel.

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2008 20:24:39   
Katjusa
jst bi tud vsak dan pa ne enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res poskusita s kako daljšo predigro, lahko si zraven vrtita tud kak film za odrasle.....
nima kej bit ko mamica uživa tud bebika v njej uživa.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2008 20:29:02   
pokica_
Mogoče res mal daljša predigra, mogoče kak filmček za lažjo sprostitev in odmislit bebico za vsaj 1h.

Mi2 tega problema nimama, vsaj za zdaj ne, jaz bi kr skos, moj se pa tudi nič ne buni,...le sprašuje me, kak to, da sem skos tk hornyuser posted image ? Ko bi vedla razloguser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2008 23:24:27   
bjondi
user posted image ...tud moj je dans reku,da pa ne ve če bi ,ker bi raj počaku do pregleda,da vid če je vse ql...
kakšna skrb madona...ma ja sej pol sm ga prepričala...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2008 10:05:54   
os*
recept, kako bi človek non stop??
naj vam g prepove za dva tedna kot je namauser posted image
(kar se ne sme je najslajše)
in sedaj se poljubiva kot dva penzionista, tako bolj od daleč
in spiva strogo vsak na svojem koncu, ker se bojiva, da se ne
spozabiva.....user posted image
jutri pa imamo pregled in srčno upamo, da prepoved odpade...
tako, da če se bo kaj treslo boste vedele zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2008 10:19:19   
Soncnica
meni je bolj ne, kot ja user posted image , moj dragi se drži bolj ob strani tako, da pri nama ni kakšne hude akcije. Na začetku in v prejšnji nosečnosti se nisem ukvarjala s tem, da bi lahko user posted image  kaj naredil, ampak zadnjič, ko me je ginekolog vaginalno pregledal, če se je MV začel odpirat (noseča sem skoraj 34 tedne), mi je rekel, da je prav začutil, kako se mu je user posted image  umaknil navzgor. To me je kar malo zmedlo..user posted image user posted image user posted image  Mene bolj moti to, da če se že kaj zgodi, potem sesksava kot dva penzionista, samo dva položaja, pa noben se ne upa kej dost premikatuser posted image . To mi pa res ni..

lp  

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2008 11:14:40   
Anonimen
Ja vrag so ti naši "podivjani" sexualni hormoni! Pri nama je bilo pa tako, da najprej partner ni želel ker se je bal kaj se lahko naredi. Potem sva se začela šaliti, da bo otročiček želel vedeti" kdo mu gleda v karte".user posted image
Ko sva se končno sporazumela, da sex ni nič kritičnega so se pa začele težave in G nama je spolne odnose strogo odsvetoval! Sicer pa tudi nisem imela želje.
Sedaj ko se je stanje malce umirilo pa jovo na novo.Mi je pa kar težko  o spolnosti sploh razmišljati. Je tudi v meni prisotern strah..."kaj če?"
Ker je G dejal, da penis ne sme v nožnico cel. In spet so tu pomisleki.
Sicer sexava a le 1-2x na teden. Pa še to nežno. Za vsak slučaj.

(odgovor članu Soncnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?