Liam&Spacey (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:14:46)

kje so jo to pregledali?:zmeden2:v izoli?:zmeden2:meni so tudi rekli vi boste imela lahek porod saj je majhen 2800,in da bo nedonošenček:zmeden2:rodil se je z 3400 in 8 dni prenošen:zmeden2::zmeden2:kaj so gledali ne vem:zmeden2:

kokaloka -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:15:27)

Ironija vsega je, ker je šla v Postojno, da bo ja vse v redu ...
:zmeden:

Erdbeere -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:17:13)

Ja sej pol pa se pa odločajo med Lj in Postojno...ne vem no jest sem še zmeri za Lj

Sicer pa sej bo Spacey

KATY&TIMMY -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:22:01)

o izoli sploh ne bomo,ker so tam še večje napake delali,tudi tu na forumu lahko punce iz nažalost lastnih izkušenj napišejo:hudicek::hudicek::hudicek:

Sibil_ -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:22:57)

Pri UZ ti vnaprej povejo da teža niha za 500 gr, ne morejo točno vedet (to velja za VSE porodnišnice, ne samo za nekatere), za predčasen ali preko roka porod pa tudi ne morejo vedet, pač sklepajo na podlagi določenih faktorjev.Če pa je npr.ženska odprta že ne vem koliko prej pa oni ne morejo vedet da je to izjema, ker jih pač večina rodi prej.:duda:
Mah, samo se je pač še enkrat pokazalo, da tudi tako priljubljena Postojnska porodnišnica zaj... in to na veliko.In ne samo Izola.;)
Pa čestitke Spacey in vse dobro Liamu,:rozica:
LP,
Sibil

KATY&TIMMY -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:27:41)

noben ni rekel da je po nezmotljiva,ampak izola:hudicek::hudicek:katastrofa!!! saj so jo oni domov poslali z svečko:hudicek::zmeden:kje si še to videl?????????????:hudicek::hudicek::hudicek:

Sibil_ -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:31:34)

To si videl v porodnišnici, kjer pacientke navadno rinejo domov, in tudi znano je, da svečka pri čisti nič odprtem mat.vratu redko prime.Zato so jo lahko poslali domov.Poleg tega pa a naj bi jo zadržali, če je verjetno povedala da gre rodit v Postojno?:zmeden:
Ampak proti Izoli pa vedno imaš ti full za povedat, pa nisi tam rodila.:zmeden2:
Pa LP in vsakemu svoja izbira,
Sibil

KATY&TIMMY -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:38:49)

jaz ne so pa zato moji bližnji,tako da sem vidla marsikaj!že ki toliko za izolo navijaš, zakaj dajo nastavek za NEvdrte bradavice????ki je povzročil razpoke in mastitis??zakaj ni nobene babice blizu ko jo kličeš zakaj ti ne pomagajo ............in jih je še dosti zakaj.:hudicek:

KATY&TIMMY -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:40:28)

sem pozabila:ups: ZAKAJ SO TAKO "PRIJAZNE" KO JIH PROSIŠ ZA POMOČ?:hudicek:

kokaloka -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:42:50)

Sibil, se strinjam s tabo, da vsakemu svoja izbira..

V Izoli niso vedeli, da gre rodit v PO, v torek je bila na pregledu že v PO (8 dni čez rok) in so jo brez problemov pustili nazaj domov..

Nikoli ne bomo vedeli, ali bi bilo v Izoli boljše...

Sibil_ -> Liam&Spacey (2.4.2005 22:45:05)

Za nastavke ne vem, vem pa, da so prišle vsakič ko si pozvonil.
In če si kaj rabil, so ti pomagale.:)
Res pa je, da pač ne pride vedno z nasmehom na ustih, ker, roko na srce, tudi jaz ne bi zmogla ob treh ponoči z nasmehom pomagat porodnicam.Smo vsi ljudje, in konc koncev verjetno jim v pogodbi ne piše, da morajo imeti skoz nasmeh na 100%?;)
Al pa da morajo polagat rdečo preprogo ko pride kdo rodit (kar imam občutek da nekatere ženske hočejo?).
Jaz sem od njih pričakovala strokovnost in prijaznost.To sem dobila.:bravo:
Napake pa so povsod, tako je.Me zanimajo komentarji od Spacey za Postojno, ki velja kao za naj...:zmeden:
LP,
Sibil

KATY&TIMMY -> Liam&Spacey (2.4.2005 23:38:34)

to sem jaz dobila v postojni!strokovnost prijaznost,najbolj pomembno pa VEDNO!!!!!!!!!!!!!tisti dan ko sem jaz rodila je bila velika gužva so bile sestre po 16 ur v službi in so bile kljub temu prijazne;)si verjetno naletela na smeno,najboljše da bi čakala na boljšo smeno,pa kaj še?:hudicek:

KATY&TIMMY -> Liam&Spacey (2.4.2005 23:39:52)

naj vam anajmad pove pa o njihovi "strokovnosti" in o zelo prijaznih in poučnih odgovorih

SANDY -> Liam&Spacey (3.4.2005 6:09:35)

Fiša hvala, nisem nič gledala postov za nazaj...

SANDY -> Liam&Spacey (3.4.2005 6:11:26)

seveda pa :bravo::bravo: za spacey in liama, da se je vse dobro izteklo :rozica::rozica:

Anonimen -> Liam&Spacey (3.4.2005 6:48:40)

No lepo, da se bosta končno skupaj pocrkljala 9nebesa9nebesa9nebesa

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]