muška -> RE: DOPUST 09 (26.12.2008 17:05:55)
|
Mi smo hodili v Straško že več let in bom rekla, je sicer zdaj res urejen, čist in vse, ampak posledično je vedno bolj poln in ni več takšnega miru kot je bil. Problem je, ker so blizu Zrče, torej mladina se ga na večer naloka, grejo hrupno na čago, ti lepo zaspiš in potem ga proti jutru prižingajo nazaj v kemp, se derejo in pijejo dokler ne padejo. OK saj pride kak redar mimo in jih opozori, ampak takoj ko odnese pete, jovo na novo. Meni je predstavljal en OGROMEN minus tudi to, da po 11 uri več ne moreš v kemp. OK razumem, če bi to pomenilo, da tudi znotraj kempa ni dovoljen promet, ampak je! Torej, mi družina z dvema malima otrokoma, starima 2 in 3 leta, smo iz obiska od kolegov prišli ob 11.05 , otroka sta spala v avtu in naju niso spustili notri, tako da sva ju z možem nosila čez cel kemp (ki ni majhen) , a pijana mladina in ostali ga pa lahko furajo po kempu celo noč in tudi IZ kempa lahko greš kadarkoli hočeš. LOGIKA? Pri meni je ni, tako da mi smo Straško dali malo na stran in zdaj par let zagotovo ne bomo šli. No, ne vem še kaj bomo s prikolico tam. Kupi kdo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|