livia -> po novo garderobo (4.12.2008 12:24:46)
|
Pozdravljeni, Za sabo imam dve nosečnosti eno za drugo. Čez en mesec se po dolgem času spet vračam v službo, med ljudi, kar me je kar malo strah. Od poroda mi je ostalo viška kakih 3-5 kg, kar se ne sliši veliko, a jaz nobenih hlač od prej ne dam več nase. Vedno sem bila bolj vitka, nosila oprijeta, kratka in ozka oblačila. Sedaj bo pa treba po novo garderobo in se znati primerno obleči, da prikrijem teh par kil viška, predvsem pa da skrijem šlauf okoli trebuha. V shopingu sem bila nazadnje pred kakimi 4 leti in ko zdaj pridem v trgovino sploh ne vem kaj izbrati. Iščem širša oblačila, a ko jih oblečem se mi zdi, da me naredijo še debelejšo. Vem, da se da s pravilno izbiro vzorcev in krojev in ustreznim kombiniranjem delov oblačil na problematičnih delih telesa ustvariti marsikaj, a se bojim, da tega ne bom znala sama. Zanima me, če obstaja kak stilist, ki bi mi pomagal. Da bi si najprej ogledal mojo obstoječo garderobo, pometal v smeti kar ni več primerno, moderno,… in šel z mano po nakupih. Rabim vsaj 3-5 parov hlač, pa več kosov zgornjih delov, od majčk, pulijev, srajc, puloverjev,…. Hvala.
|
|
|
|