|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preveč spanja
4.12.2008 11:47:53   
mojapunca
zanima me, koliko spijo vaši otroci. naša punca bo stara februarja 2 leti. zjutraj vstajamo od 6-7, potem gre spat ob 9.30 in spi tudi dve uri, nato pa gre spet spat pol 3 in spi uro in pol, zvečer pa okrog 19. vedno takoj zaspi in se ne upira, včasih grem celo v sobo pogledat, če še diha, takrat jo ponavadi prebudim. zanima me, a je kakšna povezava, če je otrok slabokrven, namreč nima ne vem kako dobre krvi, pa bolj je bledolična. kako je pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preveč spanja
4.12.2008 11:50:37   
Šaki
moj je pri tej straosri spal samo še enkrat na dan.
tam okoli 10-11 pa do 12-13 kakor je padlo.
sj če ji tako paše je pa že kul

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu mojapunca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2008 11:55:28   
Mišni
Moj je takrat spal 1-krat na dan po dobre 3 ure, zvečer in zjutraj pa podobno kot pri vas.
Tako da vseh ur spanja skupaj je bilo enako.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2008 12:00:01   
Najaa
Moja je stara 2 in se zjutraj zbuja ob 7h-pol 8h. V vrtcu ali doma spi čez dan cca 1,5 ure, zvečer pa gre ob osmih v posteljo.
Mogoče je tvoja samo malo večja zaspanka. user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2008 12:29:10   
Aja32
Spi enkrat na dan cca. uro in pol (med dvanajsto in pol drugo)... 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2008 12:31:18   
danijela in taja
lahko samo rečem da mi moja mami vedno govori da je skoz hodla gledat če še diham....sm še več spala kot praviš da tvoja....pa do ene pet let sm rabla tuk spanca....pa nism bla nič bolana.....tko pač je...eni več drugi manj....kr naj spi...pol cel življenje ne bo mogla....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu mojapunca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2008 20:52:17   
bina30
Tudi jaz sem zelo veliko spala in tako tudi moj fantek, ki je star 1 leto. Zbudi se ob 7h, popije mleko in spi še 1,5h, potem spi pred kosilom 1h ali 1,5h, pa še popoldan tolikol Spat gre ob 8h brez problema. od kolegice pupa, ki je tudi stara 1 leto, spi pa nepreimerno manj kot moj. Eni več, drugi manj.

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2008 15:38:01   
lotty4
OJla

Moja mlajša sestra je bila prava zvezdzica zaspanka. Pri treh letih ko jo je mami peljala v vrtec, zbudila se je ob sedmih, ob osmih sta bili v vrtcu tam je pozajtrkovala in šla malo počivat. Tako je rekla vzgojiteljici, ampak sestrica je vedno zaspala za eno debelo uro. Ko so šli ven na sprehod so jo vedno budili. Ob dvanajstih je tako šla cela skupina  spat in ob treh ko jo je mami prišla iskat je ona še vedno spala. In ko sta prišli domov sva se v sobi igrali in kmalu mi je rekla da  se igrava mamice in dojenčke in da je ona dojenček, ki mora ajat. Pa je spet spala. Se ne spomnim koliko časa. Amapak ob pol osmiha sva šle obe spat, in je vedno zaspala pred mano. Kaj pa danes...... Stara je 25 let in ne ve kdaj je čas za spanje!!!!

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2008 21:29:37   
katra55
Moja gre spat zvečer ob 8-ih, zjutraj se zbudi ob 7:30, popoldan gre spat ob 12-ih in spi do 15-ih. Stara pa je 19 mesecev.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2008 21:38:42   
lunca2
Naš je star 17 mesecev in se zbudi okoli 6-7 ure zjutraj potem pa gre spat nekje med 11-12 ure in spi cca.2-3 ure. Zvečer pa zaspi nekje med 20 in 21 uro.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2008 21:44:19   
KT
Takole je pri nas, poglej user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/14_ur_spanja/m_3163915/tm.htm

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?