PDP Maj (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> PDP Maj (6.4.2005 12:28:45)

A EA je za placat?:zmeden::ups:

Amoss -> PDP Maj (6.4.2005 12:38:36)

Meni je G rekla da v Mb je za plačat.:((Dala pa mi je cifro od mag.Zabavnika, za več informacij.Bom pa jutri poklicala in točno sporočila kako in kaj!:ups:

superfly -> PDP Maj (6.4.2005 19:36:30)

Hi, jaz sem včeri govorila z zabavnikom, pa me je sam vprašal kdaj mam rok in potem rekel naj ga pokličem šele konec aprila, da je še čas in mi bo takrat na razgovoru vse razložil. Glede plačila nimam pojma, kolikor se je men zdelo naj bi bila V MB zastonj, če pa je treba plačat, bomo pač plačali. :zmeden: Ampak sem skoraj prepričana, da ni treba.
No, če pa jutri kaj več zveš pa pliz sporoči.

lp in še velik tako lepih in sončnih dni kot je bil današnji,

superfly

Amoss -> PDP Maj (7.4.2005 8:48:17)

Ne vem, veliko jih govori da ni za plačat, meni pa je G v ponedeljek rekla da je za plačat.Med deveto in deseto ga morem poklicati, pa upam da mi bo povedal kaj več kot tebi.
Punce meni se zdi da bom šla kmalu rodit, kako pa veš da se bliža konec???
Meni otrdeva trbuh, medenica in križ me bolita kot :hudicek:,na vodo hodim vsakih 10 minut,pa trbuh me tudi fulll boli.
Ali je možno da gre k koncu???
Strah me je saj je komaj 32 teden,...
Help!

Amoss -> PDP Maj (7.4.2005 9:22:41)

Govorila sem z dr. Zabavnikom.EA ni za plačat, imajo pa rehlo stisko, tako da EA ne bo mogla dobiti vsaka.
Poklicati pa ga morem v začetku maja.Ne vem od kod moji G informacija da je potrebno plačati, saj mi je dr. Zabavnik zagotovil da zaenkrat še ni!!!!!!
JUPIII:bravo::bravo:Upam da jo bom dobila:)-

superfly -> PDP Maj (7.4.2005 9:45:17)

Hvala za info :), upam, da bom tudi jaz imela to srečo. Vem, da včasih, ko je anestezist tam EA kr ponujajio po sobah tudi tistim, ki niso vnaprej dogovorjene, zdaj bodo pa spet začel šparat in to ravno ko smo me na vrsti :zmeden2: Sicer me poroda ni strah, sam ne vem zakaj bi bolelo, če pa ni treba.

Tudi men se zdi, da bom vsak čas rodila, poleg tega da me vse špana in tišči navzdol, ima moj otročiček tako nizko lego, da čutim vsk njegov obrat glavice na medenični kosti - zelooooo neprijetno. Zadnje noči pa še spat več ne morem, pa še slabost se mi je vrnila :(( Ampak se tolažim, da bo tole vseen kmalu minilo, naš sonček pa bo ostal za zmeraj 9nebesa

Punce, mal še potrpmo, pol pa se vsega tega itak ne bomo več spominjale, sej veste, ostanejo le lepi spomini.

bye, superfly

Amoss -> PDP Maj (7.4.2005 12:23:19)

Tudi jaz pravim tako.:bravo:
Glede EA mi vsi pravijo da to ni potem pravi porod!!HALOOOO, kaj samo takrat je pravi porod ko boli.:zmeden:Mislim da so mi samo favš ker si jaz lahko olajšam bolečino, one si pa takrat niso mogle.Tehnika gre naprej in jaz grem z njo (če bom le le lahko):)-

superfly -> PDP Maj (7.4.2005 13:25:08)

Ja, ja, sej, zdej so vse pametne, če bi pa same imele to možnost pa bi jo verjetno tudi izkoristile. ;) Ne vem zakaj bi morale rojevat k v srednjem veku, men se to ne zdi nič herojskega. Vsaka tako kot ji paše in meni bi bilo najljubše z EA. :bravo:
Itak pa se ne smem preveč veseli, k bom pol glih jaz brez nje ostala :)-

mejte se lepo, superfly

Amoss -> PDP Maj (7.4.2005 13:31:21)

Ja saj jaz tudi upam da nebom brez nje ostala.No pa če so vse rodile bom pa še jez.Kot not tak ven!:)-
Fajn pa si bi bilo olajšat:)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]