Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 8:09:45
|
|
|
|
Mojca P.
|
Ne vem, Malika, ce ga ti letos ne bos bolj gledala, ko kaj drugega:(. Kaj je s temi dedci? Cisto nic, taki pac so!!:rozica:
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 8:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Hočemo videti slikice!!!!!!! Da bomo še bolj "fouš"! Sem pogledala tvoje albume (da bi videla novi motor) pa sem videla, da ima Vito enakega medvedka kot naš Nejc. To je bila prva igrača, ki sva mu jo kupila z atijem in jo je dobil v porodnišnici 20 minut po rojstvu v posteljico. A ni cart ta medo?
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 8:13:43
|
|
|
|
malika
|
ja medo; to je naša Nana, sam ji je dal ime. Se je pa tako grozno navezal nanj, da sva morala kupit še enega za vsak slučaj, ko tega perem. Brez njega ne zaspi.:) Motor bom pa slikala ja :)-
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 8:16:40
|
|
|
|
Mojca20
|
:bravo::bravo::bravo: za motor! Zakaj pa je grd? Mislim, da če bi jaz dobila tak motor bi ga tud najbrž božala, pa nisem motoristka, tko da s tvojim :love: ni čisto nič narobe!
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 8:33:35
|
|
|
|
ZARA
|
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :bravo: TRGA...
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 9:10:36
|
|
|
|
pika74
|
malika te čist zastopm - sva midva istga kupla 2 mesca nazaj - sam da je rumen. isti simptomi - boža, polira, glanca, boža, občuduje, masira...:)-:)-:)-:)-:)- :rozica:
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 9:12:51
|
|
|
|
ZARA
|
Pika ...bols motor k pa kaksne punce...8)
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 9:13:14
|
|
|
|
Anitka
|
Pika pa sem te ujela:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)- Motorji ja. No moj je pa bolj mahnjen na avte - to mora biti vedno čist, zglancan.... Dedci 8):)-8):)-
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 9:19:13
|
|
|
|
pika74
|
ja ZARA boljš motor kt punce 8) - sploh če pomislm, da tole našo kravco pol še zajaha:)-:)-:)-:)- Anitka - taki so ja - sam da majo eno igračko, pa je mir pr bajt:bravo::bravo::bravo: zdele me bo pa v Štanjel odpelou - mamo tm eno srečanje pa testiranje BMWjevih novih motorjev - sam še 10kg kevlarja dam nase pa gaaassssss:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: se slišmo:metulj: pa-pa 8)
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 9:31:57
|
|
|
|
malika
|
Ja, nam pa letos Štanjel uide. Mogoče se vidimo drugo leto :)
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 10:22:04
|
|
|
|
Joe
|
Pri motorjih so naboljše dobre babnice v ledru, sedeče na sedežu tako, da so prve od zadaj (torej ali same ali zadaj). Če je motor športen, je še lepše, ker so nagnjene bolj naprej. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 10:30:45
|
|
|
|
malika
|
Ja, pa če imajo grooooomozansko rit :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 10:48:04
|
|
|
|
Joe
|
No, dovolj je, če imajo DOBRO rit. Tako da opaziš še kaj drugega kot samo leder.
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 12:40:49
|
|
|
|
cinci
|
reč mu da je dons v Kamniku moto razstava + fešta:bravo::)
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 12:54:38
|
|
|
|
Pupica
|
Ja slikce pokaži prosim, pa mo potem udarle debato a je grd ko :hudicek: , lep kot :angel: ali kaj drugega:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Bosta pol dons kam odbrzela z :love:?
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 19:56:19
|
|
|
|
Pia73
|
Dobra si, da si vesela! Jaz sem pa vesela, da moj nima pretirane želje po motorju,... Danes sem namreč spet videla eno nesrečo,.. ne verjamem, da je motorist preživel je šel direktno bočno v avto,.. :(
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 19:59:49
|
|
|
|
ZARA
|
o grozn Pia...tega je res prevec...
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 20:02:22
|
|
|
|
Seven*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Malika, jaz sem bivsa motoristka. Upokojena. :)-:)-:)- Sem ful faus.
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 20:09:42
|
|
|
|
Pupica
|
Seven a upokojenka si pr teh letih. Madona kdo te je pa dal v penzijo:zmeden::zmeden::zmeden: :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ej nikol ne reci nikoli al kuko gre že gun rek, kaj pa veš, kdaj boš šla še malo honorarno v službo;):)-:)-:)-
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 20:13:09
|
|
|
|
Seven*
|
Pupica, ko bi le lahko... Uffff.. Edini problem pri meni je, da sem ful majhna in le redko kateri motor je taksen, da mi omogoca da ga vozim. Prekrate noge imam.. :((:((:(( Pomojem se mi bo na stara leta zmesalo, pa bom babica motoristka.
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 2.4.2005 20:38:40
|
|
|
|
Pupica
|
res?8) U madona tega pa nisem vedela, da imaš lahko prekratke noge:zmeden::zmeden::zmeden: Drugače pa moj :love: sedaj tut navija za motor. Sem že razmišljala da bi šla izpit delat, pa se vsakič sprot remislim...:( Ti imaš izpit verjetno ali ne?:ups::ups:
|
|
|
|
Motoristke, malo sem važna,...no ja 3.4.2005 10:51:52
|
|
|
|
malika
|
Pika 74 nekaj me zanima. A ima vajin motor original nosilce za kovčke, kot del serijske opreme, ali sta jim morala posebej kupit? Ker najin jih nima :zmeden: . Kolega , ki ima čisto istega, še barvo ; pa je dobil te nosilce zraven serijsko. Čudno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?