hillmagic -> RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE (23.1.2009 11:39:18)
|
Drage moje se skocila na net. Krishna pa sprahaja Karuno, ki je sicer shodila, sedaj pa dva dni strajka in naredi par korakov, pol bi pa kar puzala... hmmm ... sej pocasi pa bo a ne. Se mi zdi da se mora navaditi oz. navdusiti nad svetom ko ga opazuje in raziskuj ko stoji na nogicah... Vceraj smo bili pri Krishni doma. Pa mi je njegova mati rekla, da je to sedaj moja hisa in da so te koze in krave tudi moje in zakaj ne spim v t.i. svoji hisi ampak v hotelu pri stricu. Tesko razume koliko mi pomeni tekoca voda in da imam trgovino v blizini pa vsaj malce udobja. Tako iskreno preprosti so in nezahtevni. Vsi se cudijo da ima Karuna planice in da ne zna sama lulat. Dudka ki jo zveci je tudi deveto cudo in jim ni jasno zakaj. Hecni smo zemljani, vsak ima svoja prepricanja in navade obnasanja. Res zanimivo. Kako si kulture tu pa tam podata roki, spet naslednji hip si bodeta v oci. Sloni so tukaj velika atrakcija in Karuna jih klice tako kot domacini HATI hati pravi in kaze s sprstom z njimi. Kdaj sploh ne vem kaj mi govori saj udarja pravo mesanico slovenscine anglescine in nepalscine. Moj mali zmesancek je. Vesela sem da sem tukaj in da je lahko Krishna s Karuno Se mi zdi da je tako res najbolje za njo in zame. Hitro cas bezi in kmalu bo ze mesec na okrog odkar sva se odpravili na najino druzinsko pustolovscino. VSE DOBRO SE NAPREJ
|
|
|
|