Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 14:47:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Dajte povedat no, koliko je na obeh računih, da se lahko še kaj doda, če bo treba! joj, ne bit tako nestrpne, no pravi wahoo, da mi je v petek poslala mejl domov, samo ga nisem videla. Bo še enkrat ali pa potem proti večeru pogledam, kako je in javim. Naj me ena spomne, da bo to še nocoj, ker imam divje popoldne pred sabo, malo imam že v hlačah,....najprej zagovor izpita, potem takoj gledališka predstava, vmes pričakujem novice od moža, ki je danes na konziliju v LJ. tako da me, prosim, malo razumite. Bo.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 15:07:00
|
|
|
|
ZARA
|
U, mene tudi obvesti prosim, Volha. O vsem.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 15:11:49
|
|
|
|
oka
|
joj, ne bit tako nestrpne, no pravi wahoo, da mi je v petek poslala mejl domov, samo ga nisem videla. Bo še enkrat ali pa potem proti večeru pogledam, kako je in javim. Naj me ena spomne, da bo to še nocoj, ker imam divje popoldne pred sabo, malo imam že v hlačah,....najprej zagovor izpita, potem takoj gledališka predstava, vmes pričakujem novice od moža, ki je danes na konziliju v LJ. tako da me, prosim, malo razumite. Bo. Good luck za vse skupaj, ker tole je pa res veliko za en popoldan! Potem pa odklop...
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 16:03:18
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Dajte povedat no, koliko je na obeh računih, da se lahko še kaj doda, če bo treba! joj, ne bit tako nestrpne, no pravi wahoo, da mi je v petek poslala mejl domov, samo ga nisem videla. Bo še enkrat ali pa potem proti večeru pogledam, kako je in javim. Naj me ena spomne, da bo to še nocoj, ker imam divje popoldne pred sabo, malo imam že v hlačah,....najprej zagovor izpita, potem takoj gledališka predstava, vmes pričakujem novice od moža, ki je danes na konziliju v LJ. tako da me, prosim, malo razumite. Bo. že ffeeejjjssstttt držim pesti!!!!!
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 16:16:46
|
|
|
|
r1ta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Dajte povedat no, koliko je na obeh računih, da se lahko še kaj doda, če bo treba! joj, ne bit tako nestrpne, no pravi wahoo, da mi je v petek poslala mejl domov, samo ga nisem videla. Bo še enkrat ali pa potem proti večeru pogledam, kako je in javim. Naj me ena spomne, da bo to še nocoj, ker imam divje popoldne pred sabo, malo imam že v hlačah,....najprej zagovor izpita, potem takoj gledališka predstava, vmes pričakujem novice od moža, ki je danes na konziliju v LJ. tako da me, prosim, malo razumite. Bo. Razumem, ti se pa drži danes!
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 20:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mene zanima kako daleč je akcija.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 22:15:40
|
|
|
|
Volga
|
192,51 evra je stanje na RR računu. Ni ne vem kaj.... kaj čmo zdaj? kakšna je zdaj razlika do karte?
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 22:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa smo zvedeli.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 22:22:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II No, pa smo zvedeli. In, koliko še fali do karte?
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 22:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, bo hillmagic javila. Skupaj je zbranih ca. 1570€, prva varianta karte je bila 1.800€. Se slabih 250€ fali, ce sem prav skupaj dala.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 22.12.2008 22:53:45
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga 192,51 evra je stanje na RR računu. Ni ne vem kaj.... kaj čmo zdaj? kakšna je zdaj razlika do karte? super znesek..mogoče veš kdaj bo to prispelo na moj račun (bi bilo super da do tega petka). Zakaj? Ker sem rezervirala karto za 27.12. Na mojem računu je 1380 € + RR račun 192,51€ je skupaj 1572 KAR POMENI da manjka samo 128€
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 7:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem upala, da bo več na RR računu. Dajmo še malo.Grem gledat čestitke, da jih še nekaj kupim za drugo leto.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 8:46:30
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic POMENI da manjka samo 128€ hillmagic, resnično ti želim vse dobro in resnično si želim, da se tvoja sončica stisne v objem svojega očka in da to ne bo prehodno, pač vaš vsakdan ampak me zbode tale stavek. oprosti, res, sem za dobrodelnost, ful in tudi ful pomagam....vendar ne gre brez tega, da si pomagamo sami..... tale akcija traja več kot 10 dni in če bi šla vsak čistit komu domov po 5 ur na dan, bi ne rabila pisati tega stavka zdaj pa dobim občutek, da samo sediš doma in hodiš do bankomata, kar je edino produktivno delo. oprosti, res.....pa četudi se zdaj vsi spravite name, ampak tako je..... in kljub temu mojemu postu ti želim, da se vseeno nabere še teh par evrov, da trud forumovk ne bo zaman.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2008 9:34:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 10:01:54
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: rija ampak me zbode tale stavek. oprosti, res, sem za dobrodelnost, ful in tudi ful pomagam....vendar ne gre brez tega, da si pomagamo sami..... tale akcija traja več kot 10 dni in če bi šla vsak čistit komu domov po 5 ur na dan, bi ne rabila pisati tega stavka zdaj pa dobim občutek, da samo sediš doma in hodiš do bankomata, kar je edino produktivno delo. oprosti, res.....pa četudi se zdaj vsi spravite name, ampak tako je..... in kljub temu mojemu postu ti želim, da se vseeno nabere še teh par evrov, da trud forumovk ne bo zaman. se podpišem. Sem tudi jaz že hotela vpršati, koliko je sama zraven dala.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 10:08:38
|
|
|
|
rija
|
saj ni point v tem, koliko je sama dala
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 10:55:46
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija saj ni point v tem, koliko je sama dala Ja seveda je. V tem času odkar poteka akcija bi se dalo kar nekaj € zaslužiti. Tako sem mislila. Se strinjam s tvojim postom, ki si ga napisala.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 11:01:34
|
|
|
|
Felicity
|
Tudi jaz se strinjam z Rijo! Pa srečno pot hillmagic.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 11:24:12
|
|
|
|
Sooncek
|
Tudi jst sm dobila včerej čestitke in nakazala direktno na Karunin račun . Srečno!
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 11:28:48
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: Volga 192,51 evra je stanje na RR računu. Ni ne vem kaj.... kaj čmo zdaj? kakšna je zdaj razlika do karte? super znesek..mogoče veš kdaj bo to prispelo na moj račun (bi bilo super da do tega petka). Zakaj? Ker sem rezervirala karto za 27.12. Na mojem računu je 1380 € + RR račun 192,51€ je skupaj 1572 KAR POMENI da manjka samo 128€ Kaj pa če se slučajno zgodi, da nihče več ne nakaže denarja? Sicer ne verjamem, ampak kaj če se slučajno zgodi?
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 11:34:56
|
|
|
|
Volga
|
No, tako punce, začele ste bučno, pa naj se tako še konča Kako pa eni ne morete iz svoje kože. A bi vas kaj bolelo, če ne bi komentirale zadeve, ki je bila že večkrat prežvečena? Verjetno bi, ja
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 11:35:10
|
|
|
|
Felicity
|
Bo dodala sama Saj sedaj pa res ni več tak denar, manj kot 10% cene karte.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 11:56:50
|
|
|
|
zvesta
|
Kdo pa pravi, da ni sama nič naredila? A mislite, da potrebuje samo še teh 218 €, da kupi karto in bo šla? Treba je verjetno še kar nekaj financ imet za zraven. Z dojenčkom potovat brez denarja se ne da. In verjetno ima tisto prihranjeno že sama. Lahko se motim, ampak dvomim, da sama nič ne miga zase.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 12:23:06
|
|
|
|
oka
|
Zanimiva je tendenca dogajanja okoli te teme: najprej prošnja, za katero je kazalo, da ne bo nič doprinesla in temu primerni so bili tudi komentarji v stilu: "upam, da ti uspe..." redek je bil komentar z "negativnim" prizvokom. Potem akcija in premik proti višku. Zanimivo kako so se hitro pojavili komentarji v stilu: "Pejd delat, kaj prosjačiš..." (nekateri komentarji, ki so se pojavili ne samo na temah ampak tudi preko ZS-ja so bili celo pod nivojem). Zadeve so se umirile recimo temu za nedoločen čas. V temi so se pojavljali predvsem komentarji: "da se malo dvignemo itd...". Vse do objave, da je HM skoraj na cilju oz. na letalu. In zdaj spet bum... Zanimivo, res zanimivo. Zanima me kako bi bilo, če te akcije ne bi bilo. Pa ne, saj nočem vedeti, ker bi to pomenilo, da HM in malčica ne bi videli očka. A ga bosta ne glede na vse negativne komentarje. Tega pa ne more vzeti nihče. Zato pišite, izlivajte svoj skepticizem, moralizirajte, dejstvo pa ostaja, da je bila akcija uspešna z vašimi komentarji ali pa brez njih.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 12:36:23
|
|
|
|
abc100
|
Ja hvala bogu, da je bila akcija uspešna. Tukaj nobeden ni napisal, da jima ne privošči, da gresta k očiju. NAj gresta in to čimprej, ker je nekaj najbolj žalostnega, da družina za praznike ni skupaj. Kar nekajkrat pa sem primišljevala, kako bi bilo, če bi bila jaz na njenem mestu. Sigurno, da je tudi nekaj sama prišparala, tudi očka je verjetno s pomočjo sorodnikov, ki jih nestrpno pričakujejo kaj našparal in jima poslal. Vendar bio bilo drugače, če bi se tudi to kje napisalo. DDrugače pa HM in KAruni želim miren Božič in čim mirnejši let k očiju.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?