Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 17.12.2008 12:57:08
|
|
|
|
Šaki
|
jz sploh ne razumem več zakaj se gre tukaj jz sm prejšnji mesec že dobila kremo za roke sos danes pa sm dobila zelooo miniaturno kremico k gor piše clean deeper. pa sploh ne vem zakaj???
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 17.12.2008 14:04:15
|
|
|
|
muška
|
kristus, a za roke je? Jaz pa si jo veselo mažem po ksihtu, pa še paše mi kaj pa piše na vaši kremi?
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 17.12.2008 15:25:47
|
|
|
|
barika
|
Moja je sos intensiv-pfelge losijon, se pravi losijon za telo
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 17.12.2008 16:45:11
|
|
|
|
poli*
|
ja za telo je- jaz si mažem roke in je super. Muška, če ti paše za obraz, zakaj pa ne
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 18.12.2008 8:36:01
|
|
|
|
muška
|
no, moja je tudi za telo očitno, ker piše gor intensive pflege lotion (torej očitno ni za roke ). Sem si tu in tam namazala obraz z njo in mi res paše. me zanima, če bi mi PRAVA SOS kremica za obraz tudi tako pasala? Bo treba sprobat
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 18.12.2008 9:14:25
|
|
|
|
Šaki
|
No jz še vedno ne vem zakaj sm dobla tole kremco. k izžrebana tud nism bla nikjer.torej..
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 18.12.2008 10:27:09
|
|
|
|
muška
|
jaz sem danes dobila termofor, pa tudi ne vem zakaj, ker nisem bila izžrebana Se je božiček malo zmotil , nič hudega, sem bila pa zelo vesela pošiljke
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 18.12.2008 12:53:58
|
|
|
|
Šaki
|
ja že saj to je blo med nagradami. samo taka krema k sm jo pa jz dobla pa nikjer ne piše da so jo podelili. no karkoli že.
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 19.12.2008 16:01:50
|
|
|
|
mandarinca
|
Kremico sem tudi jaz dobila, pa nisem bila izžrebana , ampak kremico je dobilo prvih 2000 sodelujočih; tako je pisalo. LP
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 20.12.2008 12:01:45
|
|
|
|
Šaki
|
ja že sj oravm da sm kremo dobila.pol kasnej pa sm dobila še eno tako mejhno tubico z modro snovjo notr...to hočm rečt.no sj zj itak nima veze
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 25.12.2008 16:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa včeraj dobila paket od Nivee in sicer Pomirjujoči lotion SOS 200 ml, Krema za roke 50 ml in termovko. Sem bila ful vesela. Hvala RR
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 6.1.2009 22:38:27
|
|
|
|
barika
|
RR team, kdaj pa lahko pričakujemo kakšno nagrado v nabiralnik??
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?