Opazovanje ovulacije (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

divans1 -> Opazovanje ovulacije (3.12.2008 14:03:31)

Pozdravljene punce.
Spet se vam oglašam, ni pa še nič novega, torej ni mi še uspelo zanosit. Januarja letos sem imela ss v 6. tednu, danes pa sem šla na pregled, sm bla prepričana, da me bo dala naprej v lj ali mb, pa se še ni odločila za to.

menstruacije mam redne na 28, 29 dni, danes je 17.dan ciklusa in je videla na uz, da je ovulacija ta mesec že bila in sicer v levem jajčniku. Zdaj mi je pa rekla, da moram pridet najkasneje 10. dan ciklusa, da mi bo spremljala ovulacijo in jo po možnosti stimulirala. Kaj to pomeni?
A mi lahko kira to prosim razloži? Da če ne bo pa še potem nič, me bo pa dala naprej. Sej kolk jst vem, v jajčniku vsak mesec dozori eno jajčece in to je potem oplojeno ali pa ne, ne? Videla je, da je ta mesec ovulacija bila in kaj zdej še lahko vidi...
Najlepša hvala za odgovore!!!

Talibetun_tewhidi -> RE: Opazovanje ovulacije!!! (3.12.2008 19:28:19)

kako dolgo si že želiš zanositi?

divans1 -> RE: Opazovanje ovulacije!!! (3.12.2008 19:38:52)

Prvič sem zanosila v roku 1 leta, pa je pršlo do ss, zdj se pa matrava 7 mesecev.

Talibetun_tewhidi -> RE: Opazovanje ovulacije!!! (3.12.2008 19:46:31)

sta poskusila z čajem krvomočnica?

moni30 -> RE: Opazovanje ovulacije!!! (3.12.2008 19:49:49)

Divans, tvoja zdravnica je mislila 10. dan naslednjega ciklusa, saj tako kot si že sama napisala ta mesec več nima kaj opazovati. Želim ti pa, da ti tega naslednji mesec ne bo treba, ker boš zagledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image].

Moni

pilotina -> RE: Opazovanje ovulacije!!! (3.12.2008 21:48:50)

divans1

meni ovulacijo stimulira tako, da mi da injekcijo določen dan ciklusa (v roko)...nato po cca dvanajstih urah poči folikel oz. sproži ovulacijo...

giotti -> RE: Opazovanje ovulacije!!! (4.12.2008 9:36:56)

Pilotina, mogoče veš, zakaj se ovulacijo stimulira, če do nje itak samo po sebi pride, kakor sem razumela, da se je ta mesec zgodilo pri divans?
Divans, vso srečo ti želim!

pilotina -> RE: Opazovanje ovulacije!!! (4.12.2008 10:10:22)

Pozdravljena giotti,

lahko povem za moj primer...ker ne vem kaj je G videla pri divans1 in ne vem zakaj ji želi stimulirati ovulcijo naslednji ciklus 

jaz imam PCO in nimam svoje ovulacije zato pijem klomifen...moja G me spremlja na UZ in ko vidi, da so folikli primerne velikosti, mi da injekcijo (ne vsak mesec), da folikel poči...ker obstaja možnost, da nebi počil, če ne da injekcije (zaradi PCO)

giotti -> RE: Opazovanje ovulacije!!! (4.12.2008 11:33:36)

Aha, se mi je zdelo, da mora bit to, da ni ovulacije. Srečno vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]