Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica IZVIRNO SPOROČILO: Tanik IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Po hiši imava napeljano talno gretje, brez radiatorjev. V bivalnih prostorih (dnevna, kuhinja, jedilnica) bova imela skoraj 100% položeno keramiko, saj naj bi bila keramika boljši prevodnik. Skratka, moje vprašanje je, kako se to obnese poleti? Pozimi vem, da je luštno, tla niso mrzla.. Kaj pa poleti, ko bo talno ugasnjeno? Tiste, ki imate tako, ali bi spremenile in dale raje parket ali laminat namesto ploščic? Hvala midva imava talno, ploščice v kuhinji, dnevni,razen v otroški sobi in spalnici nimava talnega in imava laminat.hodimo v copatih tako da poleti ni panike čeprav so mrzla tla, nimam pripomb. zaenkrat ne bi spremenila pa sem preživela že poletje in zimo v takem. za radiatorje imava tudi prštimano samo jih še nisva kupila tako da celo hišo ogrevamo s talnim. a vidva slučajno v naši hiši stanujeta ?? No, pri nas imamo enako, tudi prištimano vse za radiatorje, če se bomo kdaj odločili za njih oz. za centralno kurjavo na olje/plin. Aja, se pa kar obnese. No, še to sem hotela dodat; zadeva se ful obnese, predvsem zaradi čiščenja oz. svinjanja. Včasih sva imela psa; sedaj, ko imamo otroka (2 leti) pa tudi ful; non stop se neki poliva, stresa, hrana pada po tleh; samo obrišem in je. Ploščice so 1A za pusjke. je res, če imaš psa, mačke so ploščice toliko boljše, pa ni za pujske ampak je fajn za čistit. mogoče pa res živimo v isti hiši, sam da tega še ne vemo
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|