|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS ( 201. nadaljevanje)
1.4.2005 19:59:49   
tia
Pozdravček,
sem malce višje prestavila spet je padlo na 2 stran.

Končno se oglašam,bom najprej malce jamrala,joj kako sem utrujena od 9h pa vse do 18h sem bila na nogah,sedaj me pa bolijo noge in :zaspan: postajam.
Kot sem pisala sem bila danes na UZ-ju joj nisem mogla k sebi od sreče moja zlata:duda: se lepo razvija ,je poskočna kot mali zajček,le po kom ima to?Danes se mi je res smejalo:);):)-,tako da sem kar celi dan naokrog hodila,sedaj ko sem na bolniški se mi sploh ni dalo,ali danes pa res celi dan.
Grem sedaj sem malce k mojmeu stisnit pa se potem še oglasim in vam namenim par besed.

pa pa

Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.4.2005 20:01:28   
tia

:ups::ups::ups::ups::ups::ups: kaj počnem napisala sem 201 namesto 210,to je moja sreča še sama ne vem, kaj delam,punce OPROSTITE!

Tia

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2005 20:15:45   
Anitka
Hajli, hajlo draga Tia!

Veš to bomo kar oprostile, da si napisala 201. nadaljevanje :)-:)-:)- Verjamem, da se ti danes le smeji in si kot bi bila na sveže zaljubljena. Saj konec koncev si in to v :duda: , a ne? No in zdaj je skrajni čas za najino :kava: , da malce "zalijeve" tvojo :duda: in srečo. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za živahno :duda:

Jaz sem pa zdaj že drug dan malce živčna in sploh ne znam opisati svojih občutkov. Jezna sem na nek način, da nisem prišla na vrsto za laparo naslednji teden, ker sem bila psihično že skoraj pripravljena na poseg. Sva pa danes z :love: malce v MB. Je on nakupoval, jaz pa sem bila za spremstvo. Je moj :love: hujši od žensk ko nakupuje, tako da sem utrujena bolj kot da bi tekla na maratonu. Sem pa na brzino našla vsaj eno pižamo v H&M.

Sporočam vam še, da mi je Mihaela danes sporočila, da je bila na pregledu, da je :nosecka: in da nosečnost je v maternici, le da se še plod ni videl, ker je zaradi tablet zanosila kasneje.:bravo::bravo::bravo:

Punce za zdaj zaključim in se morda še kasneje oglasim, če ne pa vsekakor jutri,

Anitka:pika:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2005 10:57:44   
diamantka
pozdravljene punce,
naj se tudi jaz malce pofočkam tule gor in napišem par besed!
včeraj sem obiskala svojo novo ginekologinjo in sicer dr.Arhovo na Ljubnem ob savinji in sem dobila izredno dober občutek. izredno cool zdravnica je, a veste,da sem doživela,da ima celo kikelce, ki si jo oblečeš,ko greš na pregled!:bravo::bravo::bravo:
morda ima kakšen ginekolog tudi to, sam jaz do sedaj tega nisem doživela! res krasno!
dobila sem napotnico za dr.Drobniča, tako da mi sedaj ne bo treba hoditi k njej po ničesar, seveda razen če bom postala :nosecka:!
a veste, malce me skrbi, ker sem v sredo naročena pri dr.Drobniču kjer bom zvedela rezultate spermiograma mojega :miska: in čeprav mislim,da bo vse v redu, se me loteva tisti mali črviček, kaj pa če ne bo....
če pa je z spermiogramom vse v redu, pol me pa ponovno čaka laparoskopija, kar mi sploh ni všeč, ker me tisti plin pol tko zmatra, sam po drugi strani bi pa raje to ponovno prestala, kot pa, da me čakajo različni postopki! :zmeden::zmeden::zmeden:
punce držite pesti mi v sredo,da zvem dobre novice!
želim vam en lep popoldan, mene čaka še služba!
čavči :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2005 11:23:48   
neni
Zdravo!:rozica:
Tia :bravo: za tvojo pikico. Ja poskočna je pa po tebi, saj si vendar že velikokrat pokazala, da imaš polno energije.:bravo:
Anitka očitno boš tudi ti spoznala sladkosti, ki jih prinaša delanje :duda: v sodelovanju z zdravniki ampak nič se ne sekiraj, važno je samo to, da bomo prav kmalu (še letos!!!!!!!) vse :nosecka::nosecka:.
Potem bomo pa kar forum preimenovale, nič se ne bomo selile, a prou? Jaz bom vedno :miska::miska: zate oziroma za vaju.
Jaz sem pa včeraj zvečer dobila stop inekcijo, mi jo je dala "moja Tetičkovičeva" - to pomeni moj mož, se mi zdi da že mal uživa s temi inekcijami. Mi je tako smešen, doma mu niso pustili niti posode pobrisat ker je tako neroden, pa moški, ko mu to ni bilo treba, potem ga je pa Reš postavil pred dejstvo in je moral sedaj že drugi postopek meni inekcije dajat. Sej ima več izkušenj kot marsikatera med.sestra tik pred penzijo.:love:
Jutri me čaka punkcija, ki se jo bojim že pol leta, sem pa zelo vesela, ker bo kmalu za mano, bom že preživela, ve boste pa pesti držale zame, a ne?

Lep dan, bom sporočila kako je šlo.

lp Neni:rozica:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2005 12:18:26   
Anitka
Hoj!

Diamantka lepo, da si našla super G. In seveda držimo pestke, da bo spermiogram v redu.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Boš videla, da boš kmalu utdi ti srečka :nosecka:

Hej NENI :rozica::rozica::rozica::rozica: Sem se že spraševala kje si in kako si. Jaz ti iz srca privoščim in želim, da vama končno uspe. Jutri se dobro drži na punkciji in vedi, da smo v mislih s teboj. Ti pošiljam tudi enega :angel: ki naj bo jutri in nadaljnih devet mesecev skrbno pazil nate in tvojo/tvoji/tvoje :duda::duda::duda: Seveda pa bomo vse še letos vesele srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:Če pač ne gre čisto po naravni poti, bomo pa pač koristile zdravniško pomoč. Saj zato pa so tudi oni tu, a ne? Bo pa pri naslednji :duda: hitreje šlo.

Kako daleč pa sta KLARISA in GOYA? Mislim, da ste vse tri nekje istočasno v postopku, če se ne motim :zmeden2: Upam in želim vam, da bo vsem trem uspelo.:miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica:

Pa srečno,

Anitka:pika: ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2005 15:33:42   
GoYa
Ku ku Anitka;)
Lepo,da se spomniš na nas. Evo ena :rozica:

Skratka, jaz sem imela včeraj punkcijo. Bolelo ko hudič :((:((:(( Mnogo hujše kot prvič. Tako da sem bila včeraj še cel dan boga in v bolečinah. Danes je hvala bogu ok. :bravo:

Od ponedeljka pa bodo v meni rastli šenevemkoliko :duda: Pol pa spet 14 mučnih dni čakanja.

Neni, tebi pa jutri :miska::miska::miska::miska:

Pozdravček.

GoYa, od ponedeljka :nosecka:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2005 16:19:30   
Anitka
GoYa veš, da se spomnim tudi na vas. In že zdaj močnoooooooooooooo stiskam pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska: za ponedeljek in potem pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: še za to, da boš aprilska srečka :nosecka: ostala celih devet mesecev. Enake želje še za Neni in Klariso. Punce tri ste in ni :hudicek: da vam ne bi uspelo. In naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo,

Anitka:pika:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2005 22:22:24   
biba77
Ojla, dober vecer, vsem skupaj, :rozica::rozica::zaspan::rozica::rozica:!
Ja, koncno se je hisa malo spraznila in imam cas, da se vsedem za rac. in javim...
Vcerajsnja caga je trajala do stirih zjutraj in danes ob enih popoldan se je nadaljevala... do sedaj. Toliko vsega nam je ostalo, da smo imeli danes se skoraj vse goste se enkrat...:zmeden: Ampak, tokrat ne vse ob istem casu.
Sicer pa ze resno razmisljam o kakem rolanju jutri, da malo oddelam ta dva dneva. :ups::ups:
Anitka, zal, nisem bila za druzbo, danes, ko si jo iskala, lahko pa ti povem, da imam sama najmanj toliko dela za opravit doma kot si ga imela ti danes in kaze, da bo nedelja kratka na racun tega...:((:((:((:((
GoYa, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da ti v tem mesecu uspe!
Tia, zelo lepo je slisat, da je tvoja pikica zivahna in v redu. Jaz mislim, da je kar po tebi! :)
Joj, kar groza me je, ko pomislim na naslednji teden. Tooooliko dela in se v sredo in cetrtek sem do vecera v sluzbi.:( No, bom poskusila cimbolje izkoristit ta cas in cimmanj mislit na moje "cakanje".
Lahko noc/dobro jutro vam zelim, vsem!
:miska:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2005 10:10:15   
Bety
Saj ne vem več, kje naj pišem.....

Sem prebrskala nazaj sporočila i zasledila, da je tudi pupika imela abrazijo v 11.tednu....:(( :(( :((

Žal mi je...jaz nisem vedela in mogoče je jezna na mene, ker sem jo sploh vprašala...OPROSTI PUPIKA!!!

Zdaj pa moje odštevanje...cikluse imam na 30 dni, zadnjo M sem imela 8.3. (prva po abrazijo), nekje 22.3. sem bila izredno slabe volje, zaprta... in to sem razlagala s tem, da sem prehlajena;... res sem bila bolana in imela vročino 37.6; ...potem 22.dan ciklusa zagledam na hlačkah rjavkasto-rdeč izcedek,imela sem napet trebuh in začnem piti Prometrijum 3x na dan; 25. dan ciklusa popoldan začnem čutiti napetost v joškicah in danes, 26.dan še v trebuhu znake prihajajoče M;...lahko je karkoli, pa tudi nosečnost...odločila sem se, da Prometrijum pijem do torka, ki je 28.dan ciklusa in bo kar bo...mi je pa prijeten ta občutek v trebuhu, že od nekdaj in nisem nikoli imela boleče M...temperatura pa se ni nič dvignila kljub temu, da pijem velike količine progesterona (vztrajno 36.4)...tako, da to z BT ne vem koliko drži; ... Drugi znaki pa so malo pomembni (lakota, popolnoma brez izcedka na hlačkah, obraz brez mozoljev, cvetni prah mi apsolutno smrdi,nič tečna, nobenih bolečin v jajčnikih...)

Upam, da s prenehanjem jemanja progesterona ne bom povzročila kakšno škodo. :zmeden:

Naveličana sem iz meseca v mesec doživljati poraze... :((

Bety, ki upa, da je že ta mesec srečka :nosecka: brez ss

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2005 20:46:21   
miska2004
Hojla, da se še jaz javim... Še vedno premlevam, kdaj v umetno oploditev, pa se kar bolj nagibam k temu, da še počakam. Da greva prej še do kakšnega bioenergetika, pa čez poletje poskušava in upava na normalno zanositev. SAj veste, upanje ostaja;)

Anitka, upam da boš čimprej dobila datum za laparo, da ne bo preveč bolelo in da boš potem čimprej :nosecka:, res si zaslužiš.

Neni, Klarisa, GoYa, za vas držim pestke, da bo postopek uspešen. :miska::miska::miska:
:ups:Če ne zamerite, v katerem postopku pa ste (no, vem da postopku umetne oploditve, ampak v katerem)? Nekak mi je šlo ven iz glave, upam da niste hude:(

Diamantka, vse naj z novim ginekologom, predvsem pa lepe, vzpodbudne rezultate spermiograma :miska::miska::miska:. Pa da boš čimprej :nosecka:

Tia, ti pa kar lepo uživaj, me bi definitivno, z :duda: pod srčkom. Full si želim to enkrat čutit, res! Se mi zdi, da bom kar umrla, če tega ne bi izkusila... No, stran s črnimi mislimi!!

Vse ostale, želim vam lep začetek delovnega tedna, pa da bi čimprej vse postale :nosecka:. Naj se dež :nosecka: začne, saj je april;)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2005 20:47:51   
miska2004
Uf, prekmalu pritisnila "vpiši"... Bety, kar optimistično, saj veš, če ti je enkrat uspelo, ti bo drugič tudi :angel:
Upam, da čimprej :rozica:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2005 21:09:02   
Pia73
Pozdravljene drage moje! :rozica::rozica::rozica:

Da se vam še jaz malo javim. Med tednom pridem malo pofirbcat pa sem običajno utrujena, da se mi še pisati ne da. Danes pa sem spočita, se vidi, da je nedelja,...

Ja tia jaz še kar delam in če bo vse v redu bom delala še do konca maja. Sicer bi po eni strani bila kar doma samo potem bi se še bolj zredila in zaležala,... Že sedaj sem šla gor 10 kg. Pa :duda: je tudi bolj živahen, če sem jaz aktivna, tako da me saj ne skrbi. Sicer pa imam jaz idealno delo, sedeče v pisarni, nimam strank, lahko se vstanem kadar hočem, grem n WC kadar hočem, jem,... Skratka nič hudega mi ni. Samo potem popoldne pa ni počitka, pa tamalega v vrtec, potem bi pa rad bil zunaj, seveda mu ustrežem, pa še kaj v trgovino, doma pa itak veš kaj vse je za naredit. Sva pa sedaj z možem orgazirala zadeve tako, da ne kuham zvečer zanj (3 dni). Sva kupila vse potrebno in se naje v službi. :bravo::bravo::bravo:

Anitka draga moja, sem kar žalostna, da nisi prišla na vrsto. Jaz sem prišla samo pri meni je bilo odločilnega vpliva tudi to, da sem bila prvič na pregledu julija, naročala sem se pa prvič šele septembra, saj prej ne bi mogla, ker so bili pri nas v službi skoz dopusti,.. Oktobra sem potem še pričakala M, novembra pa ne,.. :bravo: Upam, da bo tudi pri vama tako!

koala kaj si kaj počela čez vikend? Te pokličem! :metulj:

Pika74 pa verjetno dirja z motorjem po svetu. Kar naj, saj še malo pa zaradi trebuha ne bo več mogla na motor,... :bravo:

GoYa, neni in Klarisa jaz vam od srca želim, da res kar vsem trem uspe. Pa še blizu ste doma in boste lahko skupaj vozičkale. Naj bo sreča na vaši strani. :miska::miska::miska:

Miska 2004 ti pa le čimprej do bionergetika pol pa kar v postopek, saj veš lahko, da bo pa ratalo prej. In to ti vse želimo,.. :miska: Sicer pa gresta GoYa in neni v drugi postopek, Klarisa pa v četrtega.

Bety jaz ti želim veliko sreče, čeprav se mi zdi, če sem čisto iskrena, da ti malo pretiravaš s tem samozdravljenjem,... sicer pa sama najbolje veš,...

Astra ti pa se le čimprej v bibo77 spremeni, komaj čakam,... Si kaj bolje???

Tinkamiška, Andrejka76, in vse ostale, želim vam veliko :sloncek::sloncek::sloncek: in nato obilo :modri::modri::modri::roza::roza::roza:

LP srečka :nosecka: Pia73 in :duda: 24t 2/7

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2005 21:52:16   
Anitka
Ahoj!

Sem bila prav vesela, da se je naša :nosecka:Pia spet tako na široko razpisala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem že prav pogrešala taka javljanja.

No mi smo pa danes malce bolj dolgo spali, ker sva bila včeraj na eni fešti, pa je moj malce bolj globoko v kozarček pogledal 8):)-8):)-8):)- Drugače pa sem po starem. Sem malce v sonču uživala in sladoled papala. Njami, njami je bil dober, pa sončni žarki so mi prav pasali. Sem bila kot martinček, ko sem nastavljala obraz sončku. Sicer pa smo počasi spet začeli s :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: , tokrat malce manj obremenjeni, saj še zmeraj čakam, da pa morda vseeno pridem na vrtso za laparo ta mesec. Moram spet v četrtek poklicati, pa bomo videli kaj mi bodo povedali.

PIA 73 sem vesela, da tvoja nosečnost lepo napreduje. Ja pa le spočij se, ko ti zapaše.

KOALA upam, da se ta teden kaj dogovorimo za :kava: Se kaj oglasim prek SMS-a ali privat. Upam, da si preživela lep vikend.

Ja sem slišala,da je PIKA 74 spet z motorjem začela dirkat (so policaji povedali :)-:)-:)- ) Sicer pa prav je tako, naj se zdivja dokler se lahko, kajti še malo pa jo bo buši začel ovirati.:bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz že komaj čakam preimenovanje naše drage Astre v BIBO 77.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo to še ta mesec.

MIŠKA 2004 tudi jaz ti želim, da vama kmalu uspe.

NENI, KLARISA, GoYA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:Res si želim, da bi vsem trem tokrat uspelo.

Sicer pa punce april je tu in :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: so že kar začele deževati.

:nosecka:TIA kdaj bo čas za najin čvek ob :kava: ?:zmeden2::zmeden2: Zdaj se pa že tako dolgo menive, da ni :hudicek: da se ne bi končno dobile.

:nosecka:BAMBI z živahno :duda: kako pa si ti preživela vikend?

BETY tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: da tvoji "eksperimenti" obrodijo sadove. Pa previdno!!!

Punce lepo mi bodite, lepo se naspite in že jutri gremo novim zmagam nasproti. Pa naj vas skozi cel teden :angel::angel::angel::angel::angel: obdajajo.

Pa pa,

vaša Anitka:pika ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2005 7:57:07   
neni
Živio!
Hvala vsem puncam za :miska::miska::miska:
Jaz sem imela včeraj punkcijo in sem pridelala 6 jajčec, v sredo jih grem pa iskat. No, ne vseh 6, verjetno 2:duda::duda:.
Vam moram sporočit, da jih gre danes iskat Goya (upam, da ne bo jezna ker sem povedala). Tako, danes bo ona že :nosecka:, potem pa samo še 14 dni počakamo na :modri::roza:.
Bravo Goyči!!!!
Klarisa pa je tudi takoj za nami in v aprilu se kar pripravite, bomo na veliko nazdravljali s šampanjcem (unim ta otroškim) za fosilke.
Vidim, da ste vse zelo pridne za :sloncek::sloncek: in optimistične. In tako je prav, samo tako bomo prišle do željenega cilja.
Miška 2004, nič hodega če si pozabila, me tri smo vse v postopku IVF - ISCI, stimulirajo nam jajčnike, pridelamo veliko celic, jih s punkcijo (to je ta boleči del postopka) poberejo ven in oplodijo, čez 3 dni pa nam vstavijo zarodke, potem ste pa na vrsti ve, da držite :miska::miska:.
To je to, tako preprosto se sliši, pa kdaj tudi ni. Amapak za :duda: vse!!!

Jaz sem na bolniški, pa bom zato verjetno malo več z vami. Se beremo

lp Neni :rozica:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2005 8:48:11   
bambi
Dobro jutro, :kava: je na mizi in meni se prav nič ne ljubi......
Vikend je bil kar naporem, v soboto po kosilu sem bila tako utrujena, da sem malo zaspala in ko sem se zbudila, groza, imela sem vročino. Takoj panika, klicala sem v porodnišnico in so mi lepo hladnokrvno rekli, da naj pijem čaj in če bo vročina naraščala, naj grem k dežurnemu, ker je lahko kakšna viroza..... Saj veste, da lahko ima viroza posledice za :duda: in jaz sem bila čisto na tleh. Hvala bogu je pozno zvečer vročina že padla in v nedeljo ne duha ne sluha o njej..... To mi se ni še nikoli zgodilo, da bi dobila iz ljubega miru vročino :zmeden::zmeden::zmeden:

Sem pa za vsako malenkost že takoj panična, hvala bogu je moj mož bolj priseben in me vsaj malo potolaži :bravo::bravo:

Bambi

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2005 9:24:46   
tinkamiška
Tudi jaz držim pesti za vas Neni, Klarisa, Goya:miska::miska::miska:

Pa seveda tudi za vse ostale:):):)

Pia hvala za želje:rozica:, zdej bo spet:sloncek::sloncek::sloncek: na vrhuncu, ampak imava tako zaseden teden, da upam, da nama bo ostalo še kej energije;)
V četrtek imam UZ, da bo G povedala kako kaj kaže z mojimi folikli, takrat je trinajsti dan...

Lepo se imejte in uživajte sonček kar se da:rozica::):rozica::):rozica:

Tinka

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.4.2005 9:35:45   
koala
Hajli hajlo!

JAz sem spet dobre volje, ker je zunaj sonček, smao je bilo danes hladno za tečt it, pa sem vseeno šla. Me ma vse mišice bolijo od včerajšnjega fitnessa.

Tia lepo da je tvoja pikica poskočna, samo zdaj več ni pikica, je že velika, kaj ne?

Bambi a tebi pa vročina nagaja, ti ti vročina da strašiš našo prijateljico!! No glavno da je zdaj vse ok.

Anitka, upam da nam res uspe se srečat, upam le da srečanja ne načrtujete v četrtek, ker z drgim odbrzim v LJ, na pregled, pa malo potepanja po mestu. Mava športni dan!

Astra, upam, da kmalu postaneš Biba!

Neni, Klarisa in GoYa vam da pa :miska::miska::miska::miska: da rata!

Koala

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.4.2005 12:05:52   
Gea1
Da se malo še jaz javim. V soboto sem praznovala mojih :( 30. Vse hudo je torej za mano in sedaj gre lahk samo še na boljš.
Dobila sem pa toliko rožic! Več kot 30 vrtnic, 30 tulipanov.:bravo::bravo::bravo: Tako da se konec koncev splača imeti 30 :). Ko pogledaš tiste lepe šopke, se počutiš kot prava movie star.;)
Včeraj sem bila na enem plesnem seminarju v Ljubljani. Tako da je vikend minil kot šus.

Sedaj čakam tole mojo :hudicek:M naslednji teden. Mislim, da bo kar lepo prišla, tako da v aprilu še nič ne bo.
Bo pa ratalo poleti, ko bom z možgani na off in uživala zopet kje na kakšnem potovanju.

Lepo se imejte! :sloncek:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?