Pia73
|
Pozdravljene drage moje! :rozica::rozica::rozica: Da se vam še jaz malo javim. Med tednom pridem malo pofirbcat pa sem običajno utrujena, da se mi še pisati ne da. Danes pa sem spočita, se vidi, da je nedelja,... Ja tia jaz še kar delam in če bo vse v redu bom delala še do konca maja. Sicer bi po eni strani bila kar doma samo potem bi se še bolj zredila in zaležala,... Že sedaj sem šla gor 10 kg. Pa :duda: je tudi bolj živahen, če sem jaz aktivna, tako da me saj ne skrbi. Sicer pa imam jaz idealno delo, sedeče v pisarni, nimam strank, lahko se vstanem kadar hočem, grem n WC kadar hočem, jem,... Skratka nič hudega mi ni. Samo potem popoldne pa ni počitka, pa tamalega v vrtec, potem bi pa rad bil zunaj, seveda mu ustrežem, pa še kaj v trgovino, doma pa itak veš kaj vse je za naredit. Sva pa sedaj z možem orgazirala zadeve tako, da ne kuham zvečer zanj (3 dni). Sva kupila vse potrebno in se naje v službi. :bravo::bravo::bravo: Anitka draga moja, sem kar žalostna, da nisi prišla na vrsto. Jaz sem prišla samo pri meni je bilo odločilnega vpliva tudi to, da sem bila prvič na pregledu julija, naročala sem se pa prvič šele septembra, saj prej ne bi mogla, ker so bili pri nas v službi skoz dopusti,.. Oktobra sem potem še pričakala M, novembra pa ne,.. :bravo: Upam, da bo tudi pri vama tako! koala kaj si kaj počela čez vikend? Te pokličem! :metulj: Pika74 pa verjetno dirja z motorjem po svetu. Kar naj, saj še malo pa zaradi trebuha ne bo več mogla na motor,... :bravo: GoYa, neni in Klarisa jaz vam od srca želim, da res kar vsem trem uspe. Pa še blizu ste doma in boste lahko skupaj vozičkale. Naj bo sreča na vaši strani. :miska::miska::miska: Miska 2004 ti pa le čimprej do bionergetika pol pa kar v postopek, saj veš lahko, da bo pa ratalo prej. In to ti vse želimo,.. :miska: Sicer pa gresta GoYa in neni v drugi postopek, Klarisa pa v četrtega. Bety jaz ti želim veliko sreče, čeprav se mi zdi, če sem čisto iskrena, da ti malo pretiravaš s tem samozdravljenjem,... sicer pa sama najbolje veš,... Astra ti pa se le čimprej v bibo77 spremeni, komaj čakam,... Si kaj bolje??? Tinkamiška, Andrejka76, in vse ostale, želim vam veliko :sloncek::sloncek::sloncek: in nato obilo :modri::modri::modri::roza::roza::roza: LP srečka :nosecka: Pia73 in :duda: 24t 2/7
|