anajmad še miga (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anajmad -> anajmad še miga (1.4.2005 18:06:01)

Punce sem nazaj.Hvala za:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.Imela sem pa laparo in histero.Našli so mi tri miome in pregrado.No,v glavnem spucali so mi vse,naj bi lahko zanosila čez 4 mesece,bomo vidl:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Bila je pa cela kolobocija,ker je Ribičeva zbolela in potem me je operirala Dr.Bokalova,ki se je pa res potrudla.Moram pa pohvaliti gin.kliniko v LJ,sestre 1A in tud dohtarji,nimam pripomb.Zdej pa grem počivat.Lepo se imejte,
en lp:morje:D.

miska2004 -> anajmad še miga (1.4.2005 18:27:08)

Lepo da si nazaj, in s tako pozitivnimi izkušnjami. Upam, da boš sedaj čimprej :nosecka:

Pia73 -> anajmad še miga (1.4.2005 19:15:48)

Sedaj pa si stopila čez tri stopničke do tvoje :duda: Vesela sem zate in upam s teboj!

Spočij se,.... :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

cmokec -> anajmad še miga (1.4.2005 19:40:31)

Anajmad, super novička, da so ti vse uredili in je za tabo. Pridno počivaj. Mislim nate.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

emaa -> anajmad še miga (1.4.2005 20:16:46)

Me veseli, da so poštimali, zdaj pa počivaj, da boš fit za svojo pikico:rozica::rozica:

Anonimen -> anajmad še miga (1.4.2005 20:22:17)

Ohoj anajmad!!!!!!!!!!!!
Lepo,da je vse za tabo,zdej si bolj mirna kajne?:bravo:9nebesa
Ko popolnoma k sebi prideš imam nekaj vprašanj zate.;)

tinkamiška -> anajmad še miga (1.4.2005 21:14:53)

Anajmad:rozica::rozica::rozica:
sam da so lepo poštimali, zdej si pa že res blizu:rozica:

Drži se:)

Tinka

Anitka -> anajmad še miga (2.4.2005 8:42:43)

Anajmad zdaj pa le še :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: s polno paro (ko bo možno) in kmalu na :modri::duda::roza:

Anitka:pika:

špelin@ -> anajmad še miga (3.4.2005 20:46:46)

Super :bravo:

Vidiš, zdaj si pa že zelo zelo blizu... ;)9nebesa

Neizmerno sem vesela zate :rozica::rozica::rozica::bravo:

Stran: [1]