Mejna teža!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

CUKRČEK -> Mejna teža!!! (1.4.2005 17:56:26)

Ojla,
ravnokar sem nekje prebrala, da je mejna teža za uporabo kontracepcijskih obližev in tabletk 90 kg.
A pol to pomeni, da težje od 90 kg lahko uporabljajo le nehormonske "zadevšne"?!?

lp

Natas@ -> Mejna teža!!! (1.4.2005 18:08:02)

Ena moja prijateljica je kar obilna, pomoje ima okoli 100, pa ji je ginekolog odsvetoval tabletke. Zakaj me pa takat ni zanimalo, tko da ne znam pomagat.
Lp

Anonimen -> Mejna teža!!! (1.4.2005 18:08:48)

Ne, težje od 90kg ne smejo seksat.

dory -> Mejna teža!!! (1.4.2005 18:10:05)

:)-:)- Meta...sej to je pol ze vredn shujsat,ce ne se ti loh se zivljenje zamer :)-:)-

Anonimen -> Mejna teža!!! (1.4.2005 18:11:36)

Jest že vem ja.

dory -> Mejna teža!!! (1.4.2005 18:41:01)

:)-:)-:)-

iva01 -> Mejna teža!!! (1.4.2005 19:42:48)

ja mislim da je res tako,sejto ni nič slabega, naprimer maternični vložki (Mirena) so prav fajn zadevca, ne rabiš se sekirat če kdaj pozabiš vzet tabletko, pa tud menstruacije niso tako močne in dolge

Blink1 -> Mejna teža!!! (2.4.2005 7:37:23)

Ej tale Mirena mene tudi kar zanima. Pa mi je G kar tabletke dala:zmeden:

iva01 -> Mejna teža!!! (2.4.2005 11:52:06)

pa sej to si itak sama lahk izbereš kaj boš mela,če že imaš otroka pol res ne vidim razloga zakaj bi mola imet tabletke, sej to je itak tvoja odločitev. Drugač pa je to super stvar če nimaš naslednjega otroka v planu še vsaj kakih 4 ali 5 let ker to kr dolgo drži, lahko pa se tudi prej odstrani. Za Mireno moraš plačat 30.000 sit ampak se mi zdi da je tega dnara vredna, drugač ta še obstaja bakreni maternični vložek ta je sicer zastonj ampak ni najboljši ker se velikokrat pojavihjo vnetja pa še menstruacije so daljše in močnejše.
Edin to je mal sitno ko ti vstavljajo mireno,da moraš ravno takrat met menstruacijio ko ti jo not dajo,tako je meni rekla G pa nevem zakaj mora bit tako. Sicer pa ko enkrat ko rodiš tud to ni več nič takega saj si itak navajen da ti v nosečnosti skoraj vsak med noge pogleda ko enkrat rideš v porodnišnico, vsaj meni se je tako zdelo pa še glid izmena je bla tako da se mi je na sred poroda celotno osebje zamenjalo.:ups:

Blink1 -> Mejna teža!!! (2.4.2005 12:08:54)

U madona:(:( Malo drago...ampak za 5 let. No ja...

Mislim, da tudi pri obročku moraš imet M ko ti vstavljajo. Hja...kaj češ, nam je neprijetno..a misliš da je G tudi??:zmeden:

Stran: [1]