RE: izpit zup (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

cvetka10 -> RE: izpit zup (17.8.2010 14:59:27)

Živijo,

jaz sem izpit delala v Mb pri CEPRIS d.o.o.; sem bila ful zadovoljna in z izpitom in s pripravami;
izpit sem si sama plačala - cena je bila zelo ugodna proti ostalim, zato sem ga šla k njim delat;
gradivo sem posodila tako, da ga žal nimam več, je pa skripta, ki ti jo dajo na pripravah zelo uporabna;
poglej še na njihovo spletno stran www.zup.si imajo tudi nekaj objavljenega gradiva za izpit, morda ti pride prav;

lp

mojchyka -> RE: izpit zup (11.3.2011 13:18:41)

Zakaj vse rinete na te fakse in akademije?
Greš na www.zup.si - člani komisije nimajo "večvrednostnega" kompleksa, potrdilo velja isto kot od fakultete, če greš na priprave je predavateljica super - vse razloži, porabiš za študiranje pol manj cajta, sem žal probala obe varianti - najprej 2x na faksu pol pa naredila na www.zup.si.
Malo je nerodno zaradi lokacije - malo pred Mariborom, ampak je takoj ob avtocesti, s parkingom ni problema...

mikaD -> RE: izpit zup (1.7.2011 16:13:47)

Res je boljše pri komercialnih ponudnikih. Ful bolj se potrudijo. Js sem delala pri Agenciji poti in sem bla ful zadovoljna. Dali so nam zapiske in sem sam to predelala in to je blo to. Brez norenja okoli in iskanja zapiskov.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]