ssevin -> RE: Jezna sem (3.12.2008 14:18:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška Pozdravljene! Zanima me vaša reakcija,če bi bile na mojem mestu. Prejšnji teden sem prenehala z zaposlitvijo,saj mi je potekla pogodba. Imela sem super sodelavce in sodelavke, razen ene, s katero pa itak nisva imele stikov, saj je v drugi smeni. Včeraj sem prišla v podjetje po delavsko knjižico in sem seveda šla pozdravit bivše sodelavce. Imeli so malico, nakar se je ta "kolegica" vstala od mize in odšla ven. V podjetju sem bila cca 5 minut. Ko sem prišla domov so mi sporočili,da je izjavila da kaj iščem po firmi da ji je apetit zabegnil ko me je videla. Povem naj, da se z njo poznava že od prej. Po njenem obnašanju sodeč mi je fauš za vse kar imam. Zvečer sva se srečali v trgovini in sem ji povedala svoje. Rekla sem ji, naj nikoli več ne omenja mojega imena,saj jaz tudi ne njenega, ker če še enkrat slišim da govori čez mene, ji bo res apetit zabegnil. Sem naredila prav, ali bi morala biti tiho. Je pa ona zelo konfliktna oseba,saj je nihče ne mara na firmi in tako se nima z nikomer pogovarjat, samo v drek rine vse. Hvala za vaša mnenja. Če bi ti kaj takega meni rekla, bi se ti smejala v obraz, resno. Mogoče bi ji jaz na tvojem mestu tudi kaj rekla, samo to kaj si ti njej, definitivno ne.
|
|
|
|