teta beta
|
Draga Janeja! Upam, da ne zameriš, ker se ti takole oglašam. Sem že ob tvojem porodu samo pozijala (zaradi datuma, seveda) in si rekla samo: o,f..., upam, da bo vse v redu. Sem se večkrat spomnila nate, ampak nisem niti spremljala naprej, kaj se dogaja. Je pa zadnjič naneslo, da smo se dobile stare kolegice in kot smo se včasih pogovarjale samo o dedih, se zdaj še samo o nosečnosti in dojenčkih. Ker ima ena nečakinjo, ki se je tudi rodila kot nedonošenček, je bil pogovor tudi o tem in omenjena si bila ti in tvoja punčka in kako je bilo zgodaj itd. Pa mi je naredilo klik v glavi in sem rekla, čakaj, saj jaz pa tudi vem za to, če je to seveda prava. Punce so me prosile, če lahko pogledam, kako je kaj s tamalo, če je vse v redu in zares sem vesela, da je. Kar odleglo mi je. Sorry, vem, da ni lepo, če neki **** (jaz, namreč) ve, kdo si in ti še piše, ampak dejansko veliko ljudi ve za to (dolina je majhna) in o vaju so govorili tudi v materinski šoli. Lepo je slišati, da Lea pridno raste in se razvija. Kar tako naprej pa tudi tebi želim čim manj skrbi in čim več veselja. Neverjetna si, meni bi se zmešalo, sploh si ne morem predstavljati kaj takega (zato pa raje sploh ne berem o tem in tudi ne razmišljam o teh stvareh.) Svaka ti čast, kapo dol in tudi vsem ostalim na tem forumu. Lp in srečno!
|