Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nočno previjanje in luč 3.12.2008 21:19:57
|
|
|
|
leaberni
|
Ponoči se nisva previjali. Zraven hiše imamo javno razsvetljavo, tako, da če je bilo potrebno ponoči vstajati ni bilo potrebe po luči.
|
|
|
|
RE: nočno previjanje in luč 4.12.2008 14:53:55
|
|
|
|
ursulina
|
tudi mi smo uporabljali solno lučko, dokler ni nehal kakati ponoči...
|
|
RE: nočno previjanje in luč 4.12.2008 22:30:16
|
|
|
|
lana17
|
Kupi stikalo s katerim lahko reguliraš svetlobo. Men pride velikokrat prav, ker mu plenica ne zadrži urina, pa ga je potrebno preoblečt.
|
|
RE: nočno previjanje in luč 5.12.2008 12:57:57
|
|
|
|
taly82
|
Mi se tudi ponoči ne previjamo, zadnjič ga previjem ob 21:00 potem pa do 6:00 nič več in ni več toliko pokakan ponoči, kot na začetku, ker se otrok navadi..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?