suha koža po rokicah (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nia5 -> suha koža po rokicah (2.12.2008 9:00:52)

Čao,pri moji 6m stari pupiki sem pred dobrim tednom opazila da ima suho kožo na zunanji strani rokic, najprej je imela samo na eni, sedaj pa ima že na obeh. Drugje ima kožo super, tudi z obrazom nismo imeli nikoli problemov. Mažem jo zaenkrat z mandljevim oljem, kot tudi drugje po telesu, vendar stanje ni boljše. Ali naj poskusim z Bepanthemom? 




Volga -> RE: suha koža po rokicah (2.12.2008 9:06:26)

Ja, jaz mojega zdaj šestletnika po zunanjih straneh rok mažem z Bepantenom. Po obrazu pa L occitanovo medeno kremo.




JaLuca -> RE: suha koža po rokicah (2.12.2008 9:21:23)

Jaz moji dve občasno kopam v oljni kopeli od LINOLA FETT, za telo pa uporabljam losijon od EUCERINA 10% UREA zdaj pozimi, poleti vzamem 3%, po obrazu pa uporabljam tudi od EUCERINA kremo za obraz, vse to uporabljam tudi jaz, ker sem včasih imela probleme z kožo od rdečih flekov, izredno suho in nemstno kožo, po obrazu je bila že tudi tako poškodaovana, kot da bi imela opekline, pa sem uporabljala vse mogoče načine tudi od dermatologov, pa ni nič pomagalo razen to.
Ko sta bile tudi stare okoli 6 mesecev, se je isto začelo pojavljati, pa sem vse to uporabila in jima je takoj pomagalo. Tudi P je rekla, da je to vredu izbira.

Je pa kolegica imela zdaj probleme s svojo hčerko, ki je stara 9 let in so imeli zdaj tečaj plavanja, in je uporabila oljno kopel, za obraz pa od avene.




evi28 -> RE: suha koža po rokicah (2.12.2008 9:22:01)

Jaz tud mislim, da bi blo kar za probat z bepanthenom, ker je zelo vsestranski.




Stran: [1]